Aşk Beklemektir

Bekliyorum ve beklemekten başka hiçbir şekilde aşkı yaşayamıyorum.
Yanındayken,uzaktayken,telefondayken hep bekliyorum.Çünkü beklentim ona doymak,kanmak ama olan hislerim bir türlü "tamam artık" diyemiyor.Bilakis susuzluğum gittikçe artıyor.O olsam belki kurtulacağım beklemekten.
Sabah kalbimde ona olan hasretle uyanıp,akşam yastığa başımı koyduğumda ne çok özledim demekten başka bir şey hissedemiyor beden görevini yapsada akıl gönül hep onunla meşgul oluyor.
Gördüğüm göreceğim herşey onu hatırlatıyor.Şarkılar sanki ona bestelenmiş,güneş sanki sevdamızı yeşertmek için ısıtıyor.Ay bize şiir okumak için mevcut,bu kalp sanki onun için yaratılmış.Dizine uzanıp saçlarımı okşaması sırasında bile aramızdaki soyut mesafe canımı acıtmakta.Hani bir kutupta o bir kutupta benim sanki.Bardağı alıp su içerken,başını yastığa koyarken,o çok sevdiği filmi izlerken,yolda yürürken yerdeki taşlar...gördüğü ,duyduğu onu mutlu edem herşey ben olmak istiyorum.Onun herşeyi olup,benim herşeyimin o olmasını...
Yapacağım her işte,vereceğim her kararda kendi adıma değil ,o ne ister diye düşünüp karar veriyorum.O benden istemeden onun isteyeceğini bulup seçiyorum.Beğenilerinin en mükemmeli için yaşıyorum.
Özlüyor ve bekliyorum.Aşk hiçbir zaman tamam değil bende.Nasıl seveceğini ,nasıl mutlu edeceğini düşünüp beklemek aşk.Hep beklemek ama.Onsuzluğun yaşamak olmadığı bir dünyada hep onu beklemek.Yanındayken de daha fazla o olmak için beklemek.
Aşkın kemale ermesi beklemenin sırrını keşfetmekte...

08 Nisan 2009 1-2 dakika 5 denemesi var.
Yorumlar (2)
  • 15 yıl önce

    Anlattıklarınız güzel de çok yorucu ve yıpratıcı olmalı...hem karşı tarafı da zorlar gibi....düşünsenize...:)))))

  • 15 yıl önce

    beklemenin bu kadar yönlü oldugunu bilmiyordum..bizi de böyle bekleyen olur mu acep😲