Herhangi biriyim

Kendine hep ulaşamıycağı hedefleri çıta koyan ve bu hedeflere ilahi bir güç tarafından ulaştırılan, narkozda aldığı son nefesin hayaliyle yaşayan bi tipim.hayatta 3 dilek şansım olsa... sağlık, huzur, ve şansı seçerdim.mantığın insan oğluna verilmiş en büyük hediye olduğuna inanıyorum fakat çok kullanıp tüketmemekten yanayım.
Hep irade özlemi çektim. çabuk özenir, hayran olur, soğurum. bunu hiç belli etmeyecek kadar çok kibirliyimdir. çok okur ve yazarım. ama sadece bi köşede kafası güzel düş kurmayı isterdim. her şey e çok öfkeliyim. haksızlık ve tüm ucuz şeyler beni kıl eder.bağamlılıkları olan, iradesi kuvvetli biriyim.insan hayatta kaç derin yaradan ölmez kendi üzerimde test edip öğreniyorum.
Çok eleştiririm. ölçüsüz sever, bi kaç incinişten sonra anında toz olur giderim. zeki insanlara aşık olur ama onları kaketmediğim konusunda kendimi aşağalarım.hata yapmaktan çok korktuğum için çok hata yaparım, fazla gururluyumdur, bu yüzden aptal insanlardan uzak dururum. haddini bilmek üzerinde çok dururum. suniliği ve saçma ritüelleri sevmem. kim olursa olsun bi bakışta ruhunu okurum. beklemeyi ve sabretmeyi sevmem.
Dikkatli dinleyip yarım kalan cümleleri tamamlamaktan zevk alırım.sabırsız ve heycanlıyımdır ama istediğimi alana kadar savaşırım.çabuk sıkılırım, zordan hoşlanır ama sevmem.eski olan herşeyden, çok bilmişlerden, teknolojiden ve akıl önderlerinden nefret ederim.çok ağlarım. aşırı duygusal ve alaycıyım. başım çok ağrır. ara ara psikolojik krize girerim. makarnayı severim. halka ve toplum denen meçhule inanmam. çok gereksiz insan olduğunu düşünüyorum.yaratan dışında inançlarım çok sağlam diildir.insanları çabuk yüceltir sürekli acıklarını ararım.pokerde yetenekliyimdir.ve son olarak çok pişman olurum. mesela bunları yazdığıma ve burada yayınladığıma, acayip pişman olucam. anasını satıyım.

17 Ekim 2008 1-2 dakika 7 denemesi var.
Yorumlar (1)
  • 15 yıl önce

    OKUDUM.ZATEN SIRADAN OLAMAYACAK KADAR AÇIK SÖZLÜSÜN.AMA KENDİNİ ANLATTIĞINI SANACAK KADAR SAF.Kİ SEN KENDİNİ ANLATMADIN TABİ.İLGİ ÇEKMEYİ BİLİYORSUN.GARİP TARAFI HOŞLANMANIN ÖTESİNDE HAZ DUYUYORSUN.ŞİİRLERİNDEN ANLADIĞIM KADARIYLA AŞKI SEVİYORSUN AMA DOKUNMADAN AŞK OLMAYACAĞINI BİLECEK KADAR ZEKİ,SAKLAMAYACAK KADAR GERÇEKÇİ,NAZ YAPMAYACAK KADAR DA PERVAZSIZSIN.HER LAFI KOLAY HAZMETMESENDE BENCE GEREKTİĞİNDE SESSİZ KALMAYIDA BİLİYORSUN. FOTOĞRAFTAN BAKINCA GÜZELSİN,BUNU BİLİYORSUN.VE LİSTEN SENİ TAVLAMA NİYETİNDEKİ BİR SÜRÜ ŞANSI OLMAYAN ERKEKLERLE DOLU.AMA RAHATSIZ OLMAYACAK KADAR EMİNSİN SEN.