sen ve aşk

"a-ş-k" nedir bu kelimedeki mucizevi anlam bir türlü anlam veremedim. aşk deyince akan sular duruyor. oysa nedir aşk kimse tanımlamıyor yada tanımlayamıyor. toz pembe hayatın sadece pembe kısmımı acaba. aşk acı çekmek mi ya da ? ben aşk nedir bilmezdim. günün birinde aşık oldum. masallar diyarindaki prensime . ama ona öyle uzaktim ki yanındayken uzak davranmak içimi yiyip bitirdi. gözleri yıldızlara bakardıda bir bana bakmazdı. "arkadaşım,kankam, dostum" diyor du bana. taze çicek ellerimde solup kalmıştı. o beni tanımazdı yanındayken ben ona deliler gibi aşıkken. her sabah okla koşa koşa gitmek onu görmek için. oysa ki ellerimiz hiç avuşmayacağını bile bile gitmek. sıcacık kalbini arkadaşı olarak verirdide bana bir sevgilim olarak vermezdi. ellerini tutardım ama soğuk arkadaş kokan elerdi onlar aşk yoktu ki havada. öyle soğukki hava nefesim bile buz tutardı onun yanındayken çünkü yanımda olan insana o kadar uzaktım ki...
gözlerimiz bakardı arkadaşça oysa ben onun gözlerinin içinde hapis olurdum. çekemezdim gözlerimi bir türlü ondan. sesini duymadığım gün içten içten bağırmaya başlardı yüreğim "nerelerdesin" diye. kimse bilmez onu benim yüreğimden başka. buz gibi ellerine hep dokunsam, o gözlerine satlerce bakabilsem.
sen uzaklardasın yanıbaşımdayken bense ellernde küçük bir aşkı sunan bir kız çocuğu. sen beni tanımazsın o halimle bense seni bir bilsen ahhhhhhhh...
şimdi mutluyum o ellerin sıcacık tuttu ellerimi. gözlerine saatlerce bakabildim. en güzeli ise artık yanıbaşındayım. artık sevdiğin kız ben olmuşum. yanağıma koyduğun buseyi inanki hiç bir zaman unutmayacağım.

06 Mart 2009 1-2 dakika 76 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar (2)
  • 15 yıl önce

    👍 Tebrikler gerçekten çok güzel yazmışsınız... Hayranlıkla okudum kendimden parçalar buldum...

  • 15 yıl önce

    Aşk nedir bilirmisin. -Karşılıksız sevmektir,ama bir gün gelir karşılığı olacak diye beklemektir.Çok sevmektir ve karşılığı yok diye de acı çekmektir.Karşılığı olana kadar acı çekilir,karşılık bulunca da mutlu bir beraberliğe döner aşk. Ama bazan bunu da bitirir seven ve sevilenler.Oysa kiymet bilmek lazımdır.

    Kutlarım seni yazından ötürü.