Şiirkolik Sitesi Yüzünden 75 Vatandaşımız Hastanelik Oldu!

Yayın hayatına yeni başlamasına karşın, bağımlılık yarattığı öne sürülen www.şiirkolik.com adresli internet sitesine girip, bir daha çıkamayan vatandaşlardan 75 tanesinin açlık ve uykusuzluk sonucu geçirdikleri komalar sonucu çeşitli illerdeki hastanelerde yoğun bakıma alındığı bildirildi.

Alınan haberlere göre , ?Şiir İçin Şiirkolik Yeter? sloganı ile siteye girmeleri sağlanarak ilkbaşlarda az süre ile kalarak ancak sonraları doz artarak siteye alışan ve siteye giriş yaptıktan sonra da , şiirlerdi , öykülerdi , denemelerdi , forumdu ,serbest kürsü ,ne nedir , kültür gibi Türk toplumunun pekde alışık olmadığı ve belirli bir kesimin ilgilendiği konularda , ordan oraya tıklayıp , okumaya doyamadıkları ve asla çıkamadıkları öğrenilen zavallı şiir kolik vatandaşlar bilgisayar başından ayrılamayıp , işverenlerince işten çıkarılmış , eşleri tarafından boşanma davaları açılmış , evi terk eden eşler ve kederli bir şekilde uykusuz kalan anne babalar da çocuklarının bu durumu karşısında ne yapacaklarını şaşırmışlardır.!

Artık açlık ve uykusuzluk yüzünden komalık olan genç ve diğer vatandaşlarımızın içler acısı durumunu görerek bu duruma isyan eden mağdur vatandaşların anne , baba , akraba , eş dost ve mahalle esnafının durumu yetkililere bildirmesi sonucu , siteye giriş ve çıkış saatlerinin kontrol altına alınarak sabah 09.00 ile akşam 11.30 arası yayın yapmasını yetkililerden istemişler , ancak site yetkililerinden olumlu bir cevap ne yazık ki alamamışlardır.

Durumu ilettiğimiz Site Editörü Sayın Işın Ergüney ; yüzlerce basın mensubunun katıldığı basın açıklamasında, ?75 vatandaşın komalık olmasına çok üzüldüğünü ancak site kalitesinden asla ödün vermeyeceklerini ve komalık olan vatandaşların bu duruma düşmesine iç ve dış mihrakların sebep olabileceklerini ,sitenin ve bağımlılık yaratmada kendilerinin bir suçu olmadığını , site faaliyetlerine aralıksız devam edeceklerini ? iletmiştir ,

?Peki komalık olan 75 vatandaşın günahı neydi , neden böyle bir site yaptınız da insanlarda bağımlılık yarattı bizim ve o insanların ne suçu var ?Açlık ve uykusuzluğu mu bize reva gördünüz ? ? şeklinde yöneltilen bir soru üzerine ise Sayın Ergüney sinirli bir şekilde ?YORUM YOK ? cevabı vermiştir.

Edinilen bilgilere göre editör sayın Işın Ergüney?in aynı şekilde bağımlılık yaratmaya yönelik www.eyluldokunuslari.com adlı bir şiir sitesinin olduğu ve bu siteye giren kişilerinde çıkamayarak sosyal hayatlarında ciddi problemler oluştuğu öğrenilmiştir.

www.siirkolik.com sitesinin sabah 09.00 ile akşam 11.30 arası faaliyete bulunarak daha fazla vatandaşımızı bağımlı hale getirmeyerek yayın yapmasını , ve siteye girip de çıkamayan vatandaşlara da dozu arttırmadan sadece zevk için siteyi kullanmalarını önerir saygılar sunarım.

26 Ağustos 2008 2-3 dakika 2 denemesi var.
Yorumlar (13)
  • 15 yıl önce

    bencede öyle herşeyden vaz geçilirde şiirden geçilmez😂😂

  • 15 yıl önce

    Sevgili Bülent Özer hoşgeldin... Maaşalah bir geldin Pir geldin👍 Çok güzel bir yazıydı, kutlarım...

  • 15 yıl önce

    😂😂eh öyle mesleğe böyle bir denem olurdu heralde

  • 15 yıl önce

    :))

    tebrikler..

  • 15 yıl önce

    Ellerine sağlık üstadım ....Bugüne kadar okuduğum en afilli asparagas haberdi bu , güldürdün sende gülesin ..😆😆