Versiyon / Hayal Meyal - 2

Gökyüzü griye boyanmıştı.Bulut artık içindekileri taşıyamayacak kıvamdaydı,aynı benim gibi.Neler olduğu hakkında hiçbir fikrim yok desem yalan olur.Çünkü Titanium şirketinin deneylerine devam ettiğinin farkındaydım daha doğrusu beni kaçıranların Titanium şirketinin olduğunu biliyordum.Önemli olanda amaçlarının ne olabileceği? Dahada kötüsü o patlama ve daha sonrasında olanlarda neyin nesiydi.Ve en sıradışı olan ise ben buraya nasıl gelmiştim? Annem kapıyı açtığında merdivenlere uzanmış bir vaziyette baygın olduğumu söylemişti fakat hiçbirşey hatırlamıyordum.

Yağmurun sesi içimdeki duyguları dışarı çıkarmam gerektiğini fısıldıyordu adeta.Yağmuru,yağmur sesini,gökyüzünün kapalı halini çok seviyordum.Sanki benim ruh halimin fotoğrafı gibiydi.Olan bitenleri hatırlamaya çalışıyordum;çok zordu,olmuyordu.Hiçbirşey çıkaramıyordum olaylardan.Ama artık elimi yüzümü yıkamamın gerektiğini biliyordum.

Belkide şirketin ilaçları yüzünden halüsülasyonlar görmeye başlamıştım.Neyse ki artık ilaç milaç yoktu.Çeşmeyi açtım,yüzümü yıkadıkça zihnimin boşaldığını farkettim,çok iyi geliyordu.Belki dakikalarca aynı şeyi tekrarladım.Havluyla yüzümü silerken birşeyler hatırladım ve şok oldum;gerçekmiydi olanlar! Heyecanla kardeşimin bilgisayarına oturabildim.Mailime tekrar bakmalıydım.Şifremi girip iletiye tıkladığımda tekrar aynı şeyleri gördüm,bilgisayar yine sözümü dinlemiyordu.Sanki beynime zorla birşeyler girdi ve yine aynı şey...

Gözlerimi açtım.Annem yanımdaydı ve ben bu sefer emindim,aynı kişilerdi;mailimde gördüğüm kişi ile hayal meyal hatırladığım labaratuara adeta baskın yapar gibi gelen kişi aynı kişiydi ama kimdi bu! Çok fazla bunalmıştım.Dışarı çıkmalıydım.Annem istemesede yağmura aldırmadan kendimi dışarı attım.Ceketimin kapşonunu kafama geçirdim,hava soğuktu;yere bakıyıor aynı zamanda olan biteni gözden geçiriyordum.Yol ağzına gelmiştim.Artık ileriye bakmalıydım;kafamı kaldırdığımda gerçekle yüzleştim,kafamı dimdik tutmaya çalıştım aslında biraz da korkmuştum; Evet bu oydu!..

Devamı en kısa zamanda...

14 Kasım 2011 2-3 dakika 5 öyküsü var.
Beğenenler (1)
Yorumlar