Ana Doluyum

Sabah haberinde kalbimi deprem sandım¨
Bu kış gününde kül oldum yandım
Yaşlarda söndürmüyor iyce bunaldım
Göçük altındakilere fırsat ver ya Rab.


Aman Allah bakın dağlar yarıldı
Demiryolu kıvrılıp yollar ayrıldı
Binlerce kalp sırça gibi kırıldı
Kuruya sözüm yok yaş yakma ya Rab.


Kumbarasını boşaltan çocuk insafına
Yüzüğünü küpesini gönderen duasına
Dayanamayıp göz yaşı dökenlerin adına 

Çekemeyeceğimiz yükle sınama ya Rab


Dostu düşmanı bu günde gördük
Acıların hepsini kalbimize gömdük
Sönmez ateş idik artık biz söndük
Bu son olsun bir daha gösterme ya Rab.

12 Şubat 2023 217 şiiri var.
Yorumlar (4)
  • Yüreğine sağlık hocam Ülkemiz olarak çok büyük bir sınav veriyoruz. İnşallah el ele bu büyük afetin yaralarını bir an önce sarmayı başarırız. Depremde vefat eden insanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim yaralılarımıza acil şifalar versin. Rabbim beterinden saklasın. Milletimizin başı sağ olsun.selamlar saygılar

  • 13 ay önce

    Duyarlı yüreğinize ve kaleminize sağlık diliyorum. Ne yazsak bir eksik kalır bu acıya.. Sonsuz geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın böyle acıları. Artık sözün bittiği yerdeyiz! Allah yardımcıları olsun inşallah.. Dualarımız onlarla birlikte her zaman... Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum🙏 Milletimizin başı sağolsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Cenab-ı Hak bizleri felaketlerden uzak eylesin. Sonsuz selam ve saygılarımla.

  • 13 ay önce

    Hepimiz ağlıyoruz, yas tutuyoruz. Enkazdan bir kişi kurtulsa sevinçten ağlıyoruz. Her bir yiten canımız için ayrı ayrı üzülüp ağlıyoruz. Ülkemiz olarak çok büyük bir sınav veriyoruz. İnşallah el ele bu büyük afetin yaralarını bir an önce sarmayı başarırız. Depremde vefat eden insanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim yaralılarımıza acil şifalar versin. Rabbim beterinden saklasın. Milletimizin başı sağ olsun.

  • 13 ay önce

    Yüreğine, kalemine sağlık üstadım. Anlam dolu bir şiirdi. Sağlıcakla esen kalın.