Beşiktaş

Sevecek isen beni Beşiktaş gibi, kırsam da vazgeçme sevmekten, Gözünden bazen hüzne, bazen sevince aksa da yaşlar, Bas yüreğine Beşiktaş taraftarı gibi beni, yüreğinde yaşat, Ne tipime, ne cebime değer verme, Siyah ile Beyazın bütünlüğü gibi sev, İç içe karıştırma severken.

Uzaklık diye dert etme sakın, Koskoca dört yıl sahasız, parasız bir kulübün taraftarı gibi sev, sonunda zafere ulaşacak bir umut besleyerek sev beni.

Ne yağmurlar, ne kışlar engel olmamalı sevdana, Ankara ayazında Şampiyon Beşiktaş diye bağırarak ısınan bir tarftar gibi sev beni, Ocak aylarında erteleme sevdayı, Kapın bir bana aralık olsun, Üşütme dışarıda bırakıp siyah beyaz formamla beni.

Pahalı hediyelerim yok diye hor görme beni, Alın teri kokan şerefli ikincilikleri olan bir takım gibi sev beni, Ne kupamı, ne madalyalarımı sorma bana, içinde ay yıldız bayrağı olan bir arma gibi sev beni.

Siyah beyaz renklere gönül vermiş, son sözü FEDA diyen Şeref beyin Beşiktaş'ı sevdiği gibi sev beni. İncitme istediğini alamadığım zamanlarda, üç sıfır yenilen takımı Beşiktaş buraya sesleri ile Arenayı inleten taraftarların Beşiktaş'ı sevdiği gibi sev beni.

Ölürsem şayet senden önce, Beni Bu stada gömün diyen Pascal'ın Beşiktaş'ı sevdiği gibi sev beni.
Öyle sev ki beni, yetmiş yaşında bir dedenin elinde asası querajma'nın tivelası ile hayat bulduğu gibi sev beni, Korkma severken, ve düşünme hiç, Oğuzhan'ın kısa pasları gibi isabetli Talisca'nın şutları gibi sağlam sev beni.

Sen Beşiktaş gibi sev beni, Siyah ile beyaz gibi, ayırma renklerimizi, bilmeyiz biz ne maviyi nede sarıyı, Gecenin siyahı, Gündüzün Beyazı gibi sev beni.
Gerçek sev, yürekten sev, Sen kaç yaşında olursan ol, Atiba'nın ahtapot ayaklarının topu sevdiği gibi, yapıştır yüreğine bırakmadan sev beni.

Sevemeyecek isen Beşiktaş gibi, Hiç sevme beni.

03 Ocak 2018 72 şiiri var.
Yorumlar