İşte Öyle Bir Şey

Hani ansızın radyoda bir şarkı çıkar, ilk duyarsın, çok seversin, her kelimesi dilinde dolanır ya, işte öyle bir şeysin sen.

Hani yalnız bir gecede karşına bir yıldız çıkar, milyonlarca yıldız arasında onu seversin ya, sonra sevdiğin olur, canın olur, yalnızlığının bir parçası olur ya, işte öyle bir şeysin sen.

Hani bir fincan kahvede gizlidir ya muhabbetler, şekeri olur ya sözlerin, tadı olur ya gülüşlerin, gözlerinin kahvesinde tadarsın ya huzuru, onda bulursun ya mutluluğu, onda sürsün istersin ya bir ömür muhabbet, işte öyle bir şeysin sen.

Hani tam vazgeçmek istersin ya yaşamaktan, bir uçurumun kenarından savurur sun ya umutlarını, vazgeçirmek isteyenler olur ya arkanda, bir umut verecek biri çıkar ya karşına, işte öyle bir şeysin sen.

Hani içinde salıncaklar olan, çocuklar gibi eğlendiğin, çocuklar gibi güldüğün, çocuklar gibi sevildiğin, çocuklar gibi mutlu olduğun bir rüya görürsün ya, işte öyle bir şeysin sen.

Hani birini düşünürsün ya bazen, düşüncelerin bile mutlu eder ya seni, hani hiç tanımadığın bir yerde tanıdık bir ses duyarsın ya, işte öyle bir şeysin sen.

Hani birini seversin ya, her görüşünde yeniden aşık olursun ya, ellerini her tuttuğunda heyecandan kalbinin ritmi değişir ya, işte öyle bir şeysin sen.

13 Ekim 2018 72 şiiri var.
Yorumlar