Kalk Anne Kalk

Yemek yapmadınmı daha,
Oğlun Gidiyor Anne.
Kalk Anne Kalk
Er oluyor Askere gidiyor Anne.
Hakkını helal et Anne.
Az Acıktım cok susadlm,
Yemekte ne var Anne diye,
Oglun gelir birazdan,merak etme.
Bu Vatanın Gururu O,
O Simdi Asker Anne.
Kendisi Gelmezde eger haberi gelirse,
Sen Aglama Anne göz yaslarını gizle,
Sehit düserse unutma, "Kahramanlar ölmez",Anne.
Kalk Anne kalk diye duyarsın belkide,
Oglun geldi Askerden,
Yesil Gözlü,Sarı SacLı ,Oglun geldi diye.
Neredesin Anne ??

25 Nisan 2009 24 şiiri var.
Yorumlar (7)
  • 15 yıl önce

    Sen Aglama Anne göz yaslarını gizle, Sehit düserse unutma, "Kahramanlar ölmez",Anne. Kalk Anne kalk diye duyarsın belkide, Oglun geldi Askerden, Yesil Gözlü,Sarı SacLı ,Oglun geldi diye. Neredesin Anne ??

    KUTLARIM DUYARLI YÜREGİNİ ŞAİRİM

    TEBRİKLERİM KALSIN SAYFANDA.

    👍👍👍👍👍

  • 15 yıl önce

    Yemek yapmadınmı daha, Oğlun Gidiyor Anne. Kalk Anne Kalk Er oluyor Askere gidiyor Anne. Hakkını helal et Anne. Az Acıktım cok susadlm, Yemekte ne var Anne diye, Oglun gelir birazdan,merak etme. Bu Vatanın Gururu O, O Simdi Asker Anne. Kendisi Gelmezde eger haberi gelirse, Sen Aglama Anne göz yaslarını gizle, Sehit düserse unutma, "Kahramanlar ölmez",Anne. Kalk Anne kalk diye duyarsın belkide, Oglun geldi Askerden, Yesil Gözlü,Sarı SacLı ,Oglun geldi diye. Neredesin Anne ??

    kardeşim benim harikasın sen yüreğine kalemine sağlık CAN

  • 15 yıl önce

    Şiirin ana teması güzel ve duyguya haki bir konu işlenmiş lakin yoksun cümleler ve eksik anlatımlar göze çarpıyor tabiki bu eksikler zamanla düzelecek ve daha güzel ayrıntılarla değişeceğine inanıyorum.

  • 15 yıl önce

    Çok Tşk Ederim yorumlarınız için yanımda oldugunuz için Minnettarım..

  • 15 yıl önce

    Kardesimmm Allah kavustursun onun acl habiri bize gelmeden kendi gelicek insallah Rabbim onu ve tüm Mehmetciklerimizi hayinin kallesin kursununda esirgesin ve tüm sehit ailelerine ve Gazilerimize sablr versin bitsin artlk su yok bos yola dökülen kanlar..türkiye bize yeterde artarda..Ya sev yada terke et varsa bozukluk kanlnda yediremiyorsan gururuna..kalma git arkana bile bakma! bizim Analarlmzdl vakti ile kusanlp ellerine ne gectiyse yürek koyup meydana clktllar o topraklardan düsman kovaladlLar gerekirse bizde yaparlz elimiz hamuruyla clkarlz meydana erlerimizin yanlnda dimdik durmaya.. O vatanl O Bebeleri sahipsiz sanma👍👍3saatlik takmadlglmlz mesafeden Sevgi ile selamLlyorum kardesimi