Karmaşık

Suskun, yapayalnız ay
Öylesine,
Suda geziniyor,
Yanımda...
Yazıp yazıp sildiğim şiirler sana
Okunmuş değil ki asla,
Aklımda...

11 Mart 2012 212 şiiri var.
Yorumlar (13)
  • 12 yıl önce

    Kişinin asıl istediği şeyler söylediklerinde değil, aksine söyleyemediklerindedir. Sevgiliye yazılan şiirler de okunmayanlar olsa gerek Tebrikler Erkin bey

  • 12 yıl önce

    şiire ise ayrı bir yorum yazmak istedim. Başlıktan anlaşılacağı üzere karmaşık gibi görünüyor ama karmaşık olan kelimeler, duygular, düşünceler ..

    Karmaşık olmayan bir yer var o da Hayaller ..

    Gerçekten çok başarılı bir anlatım .. derinsel ama manasal bir kurgu ..

    tebrik ve teşekkürler ..

  • 12 yıl önce

    Tam otuz yıl saatim işlemiş ben durmuşum; Gökyüzünden habersiz, uçurtma uçurmuşum...

    Üstad bu muhteşem kısa şiiri yazdığında takvimler 1934 ü gösteriyordu. bir kısa şiir ki üstüne sayfalar dolusu yorum yazılır, tartışılır ..

    Sene 2012 (?)

    ilk defa bir kısa şiire değer verildiğini gördüm.(!) ve bugüne dek değer verilmediğinden ötürü ve hep imge mezarlığının hat safhada olduğu ve aslında hiç bir şey anlamadığımız ve bize/şiire bir şeyler katmayan o şiirlerden sonra çok mutlu oldum şahsen ..

    bunun sinyalini geçen haftalarda doğal bir şiir olan (DÜŞLEM) ve çok güzel bir şekilde anlatıma sahip olunan bir şiirde görmüştüm .. Tabi ki insanların pek çokça rağbet ettikleri çokça imgemsi şiirlerde çok güzel ve başarılı ama bu tarz kısa olsun doğal bir anlatıma sahip olsun, bu tarz şiirlerde gözden kaçmamalı ve hakkettiği değeri görmeli .. -Herkes tarafından ..

    inşallah bu böyle devam eder, herkese örnek olur .. Site de belli bir şiir şablonuna sahip olan o beğenmediğimiz imajından kurtulur .. kurtulması lazım çünkü şiire en çok katkı yapan sitelerden birisi olan Şiirkolik, bu önemli özelliğini geniş bir katılımla daha ileriye götürmesi lazım .. herkese ulaşması yani, bir nevi ..

  • 12 yıl önce

    Çetin Bey, Arzu Hanım, Hüseyin Bey teşekkür ederim. Başka başka şiirlerde de buluşmak dileğiyle.😙

  • 12 yıl önce

    ..girift duygulara ışığıyla karılmış mehtap insan,aşk yazıyordu âna zaman dışında çok güzeldi şiir teşekkürler tebrikler...