Sözler

Hayata çelme taktım. Yüreğimin sıratından düşmesi yakın
Gülmek bana yakın ;ben gülmeye çok yakın ...
Evet hayat,mutluluk benim hakkım ,budur senden farkım.
Ey hayat umurumda değilsin...İstersen kader şarjörüne binlerce kurşun takın...!


Ey sevgili...! Yüreğim aşkınla doldu taşıyor .Sen hala yüreğini ,yüreğime bağışlamayacak mısın ...Tutmayacak mısın yüreğimin ellerinden...Can pazarında yürürken aşk kadehini doldurup ta ,şarab-ı aşkı benimle içmeyecekmisin ?Ey canıma can bildiğim sevgili...! Daha mı çok kanatacaksın yüreğimi...Ne diyeyim canın sağolsun...Belki bir sela sesinde tamamlarsın beni ...Şimdi konuşarak anlatığımı o zaman susarak anlatırım... Sende susarak anlattıklarını konuşarak anlatırsın...Ne diyeyim sevgili...Bu zafer senin gazan mübarek olsun...!


Uğur böceğinden hepinize selam ve sevgiler getirdim .
Bir avuç uğur böceği bıraktım uçtu ve hanginizin eline konarsa bu gün onun şanslı günü olacak ...Ve şimdiden dilek tutmaya başlayın ...Eline uğur böceği konmayanlar üzülmesin ...!
Ben onların dileklerinin gerçekleşmesi için dua ederim...Gönül bahçesiniz yeşersin umutlarınız filizlensin ...Sağlığınız yerinde ,neşeniz daim olsun...Her zaman içinizde sevgi olsun..Sevgilerimle

Geceleri susturabilirdim .Sen olan cümle güzergahında sabahlamamış olsaydım...Yüreğimi susturabilirdim ...Senin cennetine aşk küllerimi savurmamış olsaydım...Her şeyi sussuturabilirdim ...Vurulduğum yüreğimde sen olmasaydın...Beni susturabilirdim.Seni susturabilirdim...Kusura bakma canımın içi bizi susturamazdım...!

Bulmuşsan dengini evlilik altın bir taçtır;bulamamışsan dengini evlilik ateşte bir saçtır...!

10 Mayıs 2012 3620 şiiri var.
Yorumlar