Terk Edecektim Bende Seni

Terk edecektim bende seni, Senin benden gittiğin gibi, bende gidecektim senden.

Ne var ne yok yakacaktım, hiç bir iz bırakmayacaktım senden geriye, hatta küllerini savurup atacaktım en yüksek tepelerden en dipsiz sahillere.

Terk edecektim bende seni, Kursağımda bıraktığın gibi hayalleri, kursağında bırakacaktım bensiz yaşayamaz düşüncelerini.

Tek söz etmeyecektim senden, adını duyduğum anlarda garip bir hüzün çökse de içime, gülecektim, sana inat yaşattıklarına inat gülecektim.

Ne şarkılarda nede şiirlerde aramayacaktım seni, öyle bir gidecektim ki ayrılık bile gurur duyacaktı benden, Sonra ne sen Leyla olacaktın masallarda nede ben Mecnun olacaktım çöllerde.

Aramayacaktım seni hiç bir gecede, yıldız kaydığında dileğim, ezan okunduğunda duam olmayacaktın.

Terk edecektim bende seni, Senin beni terk ettiğin gibi, bir gece yarısı söküp atacaktım yüreğimin en güzel yerinden, öldürecektim seni içimde, Mezar taşında adın bile yazılı olmayacaktı.


Saltanatın sona erecekti yüreğimde, belkide yerine sevecektim başka birini, yatağımda teninin kokusunu başka bir ten alacaktı, Sigaramın her yandığında dumanında aramayacaktım seni.

Sana kurduğum hayalleri bir başkasıyla gerçekleştirirken mutluluğa tebessümler edecektim.
Terk edecektim bende seni, bir fon müziği gibi apansız bırakacaktım seni, Yalnızlığa mahkum edecektim, ayrılık geçtiğinde akla sen gelecektin, öyle bir gidecektim ki, senden uzaklaştığım her adımda daha çok yanacaktı yüreğin,Ölüm sessizliğine bürünecek tin, duvarlara ismimi tırnaklarınla kazıyacak, geri dönmem için dualar edecektin.

Terk edecektim bende seni, Kendimde Sana acı çektirecek o gücü bulabilseydim eğer.

Ramazan Teke

04 Aralık 2017 72 şiiri var.
Yorumlar