Yağmasın Y'ağmur Gelme Aklıma

Ne zaman yağmur yağsa, bulutlar kararsa sen geliyorsun aklıma. Canım yanıyo geçicek diyorum ama geçmiyo, alıştım onsuzluğa diyorum ama nafile alışamıyorum.
Anlayacağın vazgeçemiyorum senden, silip atamıyorum senin sildiğin gibbi, ne bilim belki güçsüzüm belki yetersiz, ama biliyorum ki ben senin sayfanı kapatamıyorum.
Peki neden umut verdin bana, neden yılarımı kendinle ziyan ettin, neden kendinle beni de kirletin, ben sana kirlerimle gelmemiştim oysa temizdim, başını kaldırıp gördüğün bulutlar gibbi bembeyaz dım sana ama tek sana .
Şimdi bir başkasının koların da onun evin de komşu oldun bana, annem görmüş geçen eşinle seni , bu değilmiydi senin ölüp bittiğin bak evlenmiş dedi , sustum bir şey diyemedim çok şey vardı aslına da söylemem gerken ama ben yenilmiştim.
Bak senin o yenilgiliği güçsüzlüğü kaldıramaz diye bildiğin adam insan ne halde , mutlumusun, mutluysan ne ala devam et.
Düğününe gelip tebrik edemdim seni burdan söylyeyim içim de kalmasın, mutlu ol beni kaybetiğine deysin. Artık da yağmasın yağmur gelme aklıma . Gelme yağmur...


instgram: yatbazomer

11 Haziran 2018 4 şiiri var.
Yorumlar