Hakkında
Eğitim, yazılım ve medya sektöründe, Sivas Ankara ve İstanbul’da toplam 100'e yakın kıymetli insanın istihdamına vesilen olan Mehmet Erdem Tokuş, toplum yararına faaliyetlere büyük önem vermektedir. Özellikle İSG sektöründe, ulusal dernek ve federasyon seviyesindeki birçok STK'da yöneticilik görevlerini yürütmektedir.

Kariyeri boyunca, yeni mesleklerine kavuşmalarına vesile olduğu onbinlerce kişinin hayatına dokunma fırsatı bulan Mehmet Erdem Tokuş, barışı kine, çabayı bahanelere, azmi atalete, Vatanı cana, Ebediyi geçiciye, vefasızlığı zehire tercih etmeyi ve kendini bilmeyi görev edinmiştir.

Temiz ve barışık bir geçmişe, mutlu bir evliliğe ve vatanperver bir dünya vatandaşı olarak yetiştirmeye gayret ettiği bir evladın babası olan Mehmet Erdem Tokuş, evrensel ahlaki kurallar ve Vatan Millet sevgisini, kalbine ve zihinine nakşeden büyüklerine minneti, oğluna da verdiği “toprak” isminin, bir gün tam olarak kendisi olacağının farkındalığı ile hayatını sürdürmektedir.
Şiir Hakkında
Hisler kalbe düşer, enerji evrene gider, hisleri eyleme çevirir, başa gelen çekilir ve en sonunda "Kahrında Hoş Lütfunda Hoş" diyebilenin hisleri söz olur dile dizilir.

Kimi duymaz çalan kapıdaki dizeleri, kimi de yazar kağıda, kalemi ilk kez görmüş gibi.

Yazan da yutan da birdir elbet, dile döküldümü hisler can bulur ibret olur birilerine elbet.

Yiğidin harman olduğu yerde yağar yağmur, çakar şimşek; Bize de bunları bir yazdıran vardır elbet.

Göz görür, gönül der sabret...
Favori Sözü
"Zeval-ı elem lezzet verir"
Sosyal Bağlantılar