14 Şubat

14 Şubat sevgililer günü

Kabul etmiyorum bu günü... Evet, aşkım kabul etmiyorum. Çünkü benim her günüm sevgililer günü. sen benim tek güne sığdıramayacağım hatta hayatıma bile sığdıramadığım bir sevgiliyken seni nasıl bir güne sığdıra bilirim ki.. Bu yüzdendir kabul etmeyişim. Sana sevgilim derken aldığım haz yeryüzünde aldığım hiçbir hazza denk değil. Sen ruhumsun, bedenimsin, bendeki her hücresin. Sen uzanıp ta dokunamadığım ama her gece isteyerek teslim olduğum, arzularımı yaşayarak hissettiğim sevgilisin. Sen benim görmek istediğim her yerdesin. Bir tek yanımda değil. Ne çok isterdim gözlerine baka bilmeyi şu an.

Korkuyorum hiç korkmadığım kadar. Korku nedir bilmezdi bu canım

İlk kez korkularım oldu. İlk kez kaybetmekten korkuyorum. İlk kez endişelerim var.

Aşk kın bu kadar güçlü bir duygu olduğunu bilmezdim şimdi tarifi olmayan duygular yaşarken, bir o kadar büyük korkular yaşıyorum. Sana kavuşmanın bedeli ölümse varım ama seni kaybetmekse yokum. Bu yüzden her gün, gün belirliyorum kendime. Terminalde beni karşıladığını, ellerimi tuttuğunu, sarıldığını düşlüyorum.kısacası sevgilim.Senin gözlerine bakacağım günü hayal ediyorum. Bakıp ta içinde kaybolmayı hayal ediyorum. Seni yokluğunla sevmeye o kadar alıştım ki varlığın bazen korkutuyor. Seni yanında sevmenin ne demek olduğunu inan bilmiyorum. Her gün bir önceki günden farklı bir sevgiyle uyanıyorum. Seni dünü kıskandıran yarını arzulandıran bir sevgi ile seviyorum. Benimsin bana aitsin sen bunu hissetmiyorsun ama ben her hücremde seni hissediyorum. Seni şiirlerde şarkılarda filmlerde ama aklına gelecek her şeyde yaşıyorum. Kendime öyle bir sevgili oluşturdum ki. Yanımda olmadığın an yok. Hep varsın benimlesin. İmkânsızı yaşıyorum senle olamaz dedirten bir sevgiyle. Evet, bir sevgilim var ve ben avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum seviyorum diye. Sen de arzuları, sen de ulaşılmazlığı. Sen de kırılganlığı, sen de yaşamı anlıyorum. Ve aşkım sende mucizeyi yaşıyorum

Geç kalmış varlığım senin varlığına. Bu yüzden isyan ediyorum sensiz yitip giden zamana.

Geceler boyu gözümü tavana dikip sensiz geçen yılara inatla geleceğe adını kazımak istiyorum. İçimde kocaman bir sevgili yaratıyorum onu yalandan dolandan hayatın kötülüklerinden korumak için düşünmeden göğsümü siper etmek istiyorum.

Sonra bir bakıyorum kendi içimdeki savaştan beni kurtaran kahraman sen oluyorsun.

Bütün kurallara inat seni tekrar tekrar baştan yazıyorum. Her gün yeni bir hazine buluyorum sende. Gençliği buluyorum huzuru buluyorum. Kaybedilen zamanı buluyorum. Kim bilir seni keşfederken beklide kendimi buluyorum. Seni seviyorum kelimesi hiç bu kadar anlamlı olmamıştı. Sana bu yüzden sık söylüyorum bu cümleyi. Seninle anlam kazanıyor nefes alışlarım. Oysa ne kadar asiydim senden önce her şeye inat kalan son umutlarım kırılmasın diye hırçınlığımın altına gizlemiştim en zayıf noktalarımı. Oysa şimdi. Savunmasız bir çocuk gibi. Bütün çıplaklığıyla önünde. Bu yüzden hayatımın en zorlu ve en güzel sınavı sensin.

Bu yüzden sana olan sevgimi ne bu yazılara sığdıra bilirim nede şiirlere.

Bu yüzden 14 Şubat seninle nefes aldığım her gün benim için. Her günümüz kutlu olsun sevgilim...

Tektanen....

16 Şubat 2010 3-4 dakika 1 denemesi var.
Beğenenler (2)
Yorumlar