Acı Biberli Gerçekler

Üzerimde aşk röpteşambrı var, çıkarsam çıplakları sever mi benim insanım? Evet, aslında benim insanım en çok çıplakları sever. Giyim kuşam da kâr etmez aşk namussuzluğuna âşık insanıma. Kadınları çıplak görmeyi sever benim soysuz insanım. Öz kardeşine tecavüz edip intihar etmesine sebep olan ağabey de çıplaklara müptela olmalı; öncelikle kendi beynine tecavüz edildiğini de bildirmek isterim. Çıplak beyni tecavüze uğramış soysuz insanın soysuz eseri...

Fahişeyi fahişe yapan şu fahişe düzen değil mi? Fahişe'ye damga vuran fahişe insanlık çok mu temiz? Güven ojemi çıkardım tırnaklarımdan, yanlış yapanları tırmalarsam ojem onlara bulaşmasın, çünkü bu kez benim yüzümden kirlendiklerini anlatıp kendi kirlerine bahane madalyasını takarlar.

Erkeği biz önce babamızla öğrendik. Adamdı, babaydı, ataydı; erkekti. Annelerimizi seven, annelerimize kadınlığın değerini hatırlatan evin reisi babaydı. Sonra duyduk ki atalığın da ederi kalmamış babalar kızlarına yan gözle bakınca. Erkeğin değeri yine erkeğin kendisinde bitmiş. Adamlığın değeri adam adında kalmış, esasında bir hiçmiş.

Sonra baktık ki, kadınlar da kadın olmayı beğenmez olmuşlar. Onlar da yanlışa selam vermişler. Ben bu ülkeye akıl sır erdiremedim kardeşim. Hüzün tokamı taktığımı söyledim, hüzün tokadı yediğimi sandılar; kimse beni anlamadı, içerledim. Çocuk olmayı severdi çocuklar, onların çocukluğunu neden aldınız hakim bey? N.Ç de çocuk olmayı çok severdi, uğursuz rakamın uğursuzluğuna mı denk gelmişti? On üç yaşında on üç bin kere kimsesiz, çıplak, çocukluğunun yaslı cildinde soluksuz bir sivilce gibi patlamıştı Gençliği. Çocuklara, genç kızlara, genç ve adam olmayı bilebilecek adamlara neden kıydı benim çirkin insanım? Yoldan geçenlere tükürmeyi layık bularak, Linç etmeyi düşünerek yaşlandı bu insafsız insanlık. Dekoltesi aşırı kaçınca, bilmeden elbisesinin yavşaklığına denk gelince kadına neden cinsel obje olarak baktınız namuslu geçinen namussuz insanlar? Kadının göğüslerinden önce kalbinin güzelliğini sevmeyi neden beceremediniz?

Sitem kustum, leğen alma Gereği de duymadım hiç. Benim niyetim insanlığıma kusmaktır. Hiç bakma öyle, yıkanmayı ve temizlenmeyi düşünme. Bunca Fahişe düzene kusmuklu bir anı yaraşır. Kirletmek bu kadar kolay işte; temizlenmek hep çok zor. Benim insanım haberlere güzel haberlerle, başarılarla, sevgiyle, dostlukla çıkmalıydı. Aptal gibi mucize haberlerin lütufkarı olmuşuz sandık. Hiçbir şey bu düzende leş olmadan haber olmuyordu ki. Hep yanıldık. Özgecan'ı tanımazdık önce; alelade yaşayan bir insandı neticede. Ölümle bu kadar yoksul ve kimsesiz karşılaşınca, bedeni ruhsuz yavşakların ölümsüz eseri olunca "Özgecan canımızdır" dedik. Bak hakim bey, N.Ç tecavüz müptelası değildi bunu bil önce. Bir genç kızdı, çocuklarına sevgiyi aşılayabilecek güzel bir kadın olmayı düşleyecek kadar temiz bir hayatı hak eden bir genç kızdı; insandı, insanlığın lekeli meleği yaptın onu, üstüne bir de şeytan da bir melektir mi dedirtecektin?

Gerçekleri duymak istemez benim insanım. Aşkını paldır küldür söyler de nefretini kusamaz; ne gerçekleri söyler ne gerçekleri duymak ister ne de gerçeklerle yaşamayı bilir. Zamanımız ıslanıyor, zaman bile gözyaşlarına kapıldıysa ülkem ıslanmaktan sıçana dönmüş demektir. Hacer, Fatma, Emine, Türkan, Cevriye ve isimsiz bütün teyzeler; atın bir el bu düzene, yıkayın, temizleyin, aklayın paklayın. Sen, inkâr teyze; her şeyi inkâr edip oğlunu koruma, oğluna adam olmayı, Çocuklarının babası olup eşine layık bir adam olmayı öğret. Babasının caniliğini kendi nesline sıçratmasın.

Sevinçlerinden öperim yeni doğmuş bebelerin, dikkat et Allah'ım, birçok bahar yüzlü kız soldu, yenileri solmasın...

02 Ağustos 2015 3-4 dakika 464 denemesi var.
Yorumlar