Acib


hadi gel yağmura dönelim yüzümüzü.fazlasıyla kor olmuş bu harabad dünya.içimizi saçalım/dökülelim.ıslanalım.üzerimizden düşssün tüm tortular.

Hadi gel rüzgarın koynunda demlenelim sabaha kadar.ılık doğu rüzgarlarının.yüreklerimizin hoş olsun.sapla samanı,harapla zamanı birbirinden ayıralım.düşmanımız bile sevsin gözlerimizi,yüreğimizi.o ılık dokunuş alsın.

Hadi gel bir hayvanın gözlerinin içinden girelim.gözbebekleri tutuşsun,koşun yükselene kadar ferahlayalım.dokunuş,serzeniş,bekleyiş olalım.bir dünya garipliğinden izlerimiz damga olsun güneşe.çıksın tüm benliğimizden.başak bir gezegen olalım.

Zamanı ve mekanı uçurmak istiyorum üçüncü gözümle.o yağmurlu bakışlarla.feda olsun hayallerim.toprağa,aşka ve yazgıya.yenilsek bile bu düşüşümüz olmasın.

Bir dünya istiyorum tanrıdan.içinde sönmüz volkanlar,aşk maviliği,tebessüm sarısı..havass olalım beraber can parçam,busem,bakışım.

Gözüm istanbul griliğinde.aklımda kurbanlar/kurbanlıklar,ölüler.ve tüm yakıcılığıyla ihtişamın alevleri.bitmeyen özlem,sususzluk.tuhaf bir sonsuzluk özlemi.mor zamanlarda kalbim,zor zamanlarda karakterim,yazamadıklarım,düşüncelerim isyanım.

Ben özgürlüğüm/öyle olmak istiyorum.ve zaten de mecburum.belki heppimiz mecburuz.bu etrafımızdaki kibar görünümlü alevler.yaban gülüşler,fezadan yolalmış ölüm.hadi gel yağmura dmnelim,aşka dönelim,hadi rüzgarın koynunda.içimizde açılası bir kabuk.zorluyor.hem de fena...

19 Mart 2020 1-2 dakika 7 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar