Açık Statlar

Malum güz aylarına girdik bundan sonra havalar serinler,kavurucu sıcaklıklar ülkemizi yavaş yavaş terkeder ve nihayetinde kışa girdiğimiz zaman soğuklar başlar,bizim havamız da değişir,sık sık hastalanırız.

İşin içinde spor ve siyaset oldu mu herkes ahkam kesilir çünkü bu alanın uzmanları sayılamayacak kadar çoktur.En enteresan nokta ise,suçlunun olmaması.

Bu akşam oynanması planlanan maçlar ertelenmiş yoğun yağıştan dolayı hatta kimi yerleri su basmış, geçmiş olsun diyorum,temennim can kaybının yaşanmaması.Dedim ya kış aylarına giriyoruz bu tip haberleri her hafta duyarız ve de maçlar sel,yağmur ve kar yağışı,fırtına gibi doğal çevre koşulları nedeniyle ertelenir.

Benim merak ettiğim bir konu var,cevabını bulmuş değilim; hasta,yaşlı,çocuk,genç her gruptan seyircimiz var bizim,bu statların üstü neden kapatılmaz?Gırgır geçmiyorum,gerçekten bilmiyorum,neden yani?Pazar yerlerinin bile üstü kapatılırken milyonlarca dolar verilip yaptırılan,onarılan bu statlar yöneticiler tatafından neden hala çorak tarla gözüylü görülür?

Maça giden insanlarımız mahsur olmayacaklar mı?

Hasta olmayacaklar mı?

Can ve mal güvenliği her şeyin üstünde değil mi?

Seyircilerin yaptırım gücü vardır,teknik direktörün gönderilmesinde,ilk on birin belirlenmesinde ve kulüp başkanlarının seçilmesinde etken rol oynarlar,bu stat sorunlarını da gündeme getirirlerse bir çözüm bulunabilir.

06 Eylül 2023 1-2 dakika 132 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar