Acısız

Kalbimdeki seni yolladım rüzgarlara ama bana doğru esmeyecek artık, biliyorum. Bitirdim seni aklımda, bitirdim seni kalbimde, bitirdim nihayet seni kalbimin ölümsüz evinde.

Seni gönderdim zarar verdiğin kalbimin çıtası yüksek acılarından; diken olsan batsan acıtamazsın canımı bir daha. Mazi çöplükse sözüm olsun belediyeye toplatmayacağım senli mazimi; bizzat ben atacağım kalbimden attığım gibi.

Çabuk olmadı bitişin, öyle sanıp peşinden gönderme eleştirileri; ben zor sevip zor unutan taraftım, değerini bilemedin. Bırakıyorum kalbimdeki seni müsait bir yere; kapıp sevdayı sana yaraştıran ve kalbini aşkla yarıştıran biri çıkar elbet. Kiminsen onunsun, onunsan kal onunla; bana artık seni borçlu değilsin. Bıçak olsan kesmezsin kalbimi, senden yara almak yok artık aşk kalbimde; kini nefreti de bıraktım şuracığa, o bile hissedilmiyor senin için. Hiçbir şey hissetmiyorum cümlenin ortak noktasına merhaba dedik hele şükür. Ben de artık sana karşı nefret bile hissedemiyorum. Kiminle olmak istersen git yolun açık olsun. Kıskanır da seni geri istersem yüzüme tükürsün aşk, namusunu kaybetti zaten bizdeyken; bıraktım dilediğin gibi olsun...

18 Temmuz 2017 1-2 dakika 464 denemesi var.
Yorumlar (1)
  • 6 yıl önce

    Günün yazısını ve yazarımızı kutlarızud83eudd20