Afakanım Kalktı Göbeğim Düştü

Afakan kalkması ve göbek düşmesi konusunda tıbbın bir çözümü var mıdır? Beni bugüne kadar tedavi eden olmadı. Benimde sık yaşadığım bir sorundur. Korktuğum, aşırı heyecanlandığım veya öfkelendiğim zamanlar afakanım sık sık kalkar. Ağır bir şeyler kaldırdığım zaman ise göbeğim düşer.

Afakan kalkması nedir? Afakan insanlar korktuğu, aşırı heyecanlandığı zaman veya bir şeye sinirlendiği zaman kalkar. Sol göğüs kafesinin altına doğru, kimi zaman parmak ucu kadar altta kayar. Parmak uçlarınız ile hafifçe bastığınız zaman orada atan bir şey fark edersiniz. Afakan kalkınca ne olur? Sol göğsünde çarpıntılar başlar. Kalbe doğru baskı yaptığı orayı sıkıştırdığı hissini yaşarsınız. İnsanın yemek yeme isteği kesilir. Bir şeyler yiyip içmek istemezsin. Bir şeyler yiyip içseniz de ondan haz almaz, ağız içinde bir tatsızlık meydana gelir. İnsanda bir huzursuzluk hali başlar. El ve ayağınızda bir cansızlık meydana gelir. Kendinizi bir yorgunluk bitkinlik halinde bulursunuz. Afakanın yerine getirilmemesi sonucu psikolojik ve kalp hastalığına doğru gider mi?

Afakan nasıl indirilir? Oradan aşağıya göbeğe doğru inmesi gerekir. Bunu yapan ehil insanlar olsa da benim gibi kendi kendinizin afakanını indirebilirsiniz.

Göbek düşmesi nedir? Göbek düşmesi ağır bir şey kaldırdığınız zaman göbeğiniz yerinde atması gerekirken, sol kasığınızda atmaya başlar. Göbeğiniz düştüğünde de yine bir halsizlik güçsüzlük hissedersiniz. Kasığınızda şiddetli bir ağrıya neden olur. Göbeğin yerine getirilmemesi sonucu fıtık ve varikosel’e kadar gider mi?

Göbek nasıl yerine getirilir? Aynen afakanda olduğu gibi bu sefer kasığınızın orada atanı hafifçe basıp göbeğinize kadar çekmelisiniz. Siz çekmeye başlayınca elinizin altında atacak bacaklarınıza doğru bir şey gider gibi bir his duyacaksınız.

Tıbbi olarak tam bir tedavisinin olmaması bu sorunu istismar edip bu yoldan para kazananları türemesine sebep olmaktadır. Buradan tıp âlemine seslenmek istiyorum. Bu konulara bir el atar mısınız? Bunların tam bir tedavisi ne olabilir?

02 Nisan 2023 2-3 dakika 13 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar