Afat


Örseleyici ve suçlayıcı sonlar esaretin kapısını çoktan aralamıştı.cesede ve cesarete kokuyordum.ah ruhum!onla bir çay demledim.ah bu görselleyici ve betimleyici sonlar/suçlamalar.estetik bir şablon gibi duruyordum hayata karşı.herşeye karşı! Çarşı gibiydi ruhumun icazeti.

Planlar,etüdler ve olmak istedigin saklı.Yol uzun,yol kısa,yol bitti! Ne zaman alırsan cezanı o zaman gideceksin fezanın derinliğine.aşkı bulacaksım her kolonya kokusuna bulanışında.zehrini içeçeksin.matığının,düşüncenin zehrini.bu zanlar seni öldürecek ey bu satırları yazan mesut,bahtiyar,buğulu,intihara yetkin benlik..

bize taksitli verilmışcesine.kazık çakmak dünyanın tam yüreğine.orada kanamak.ve/ ve de,tekrar ağlamak.sunmak bedenini sekse,çapulculuğa,ıslaklığa,bencilliğe.dünya soyuluyor.dünya seksi ve çıplak.dünya bedeni elinden alınmış,imajlara boyanmış.manipüle edilmiş.her yanımız simülasyon.etiğimiz dezanforminasyon.sana ve senin gibilere,aynaya bakar gibi bakar.küçümser.

Seçdigi kelimeler alışıldık degil,karmakarışık.gökyüzü derde alışık.özlem her takla atışında kazaya uğrar.taksit tasit batmak.her anımız simülasyon.

Mesut bahtiyar buğulu adamsın ey bu satırları yazan.belki aleni ve cesurca duymak istersin

sevgiyi ve degeri.Kayıtsız ve koşulsuz bir dosta veya sevgiliye ya da sonsuz bir umuda.Evet,korkuyoruz

"seviyorum seni " demekten,bunu bilmekten.hayatı ilmek ilmek örmekten..ruhunu astarsız sunabilmekten aşkın gönüllere.dezanforminasyon bu ey tutkulu ağıt! Sen bile anlamadıysan hala.

kokladığımız/ soludugumuz biri var,ama hiç duymadığımız.nadide bir tür,bir tanrı sureti,bir duygu yoğunluğu.İnsana oynayan,onun özüyle oynayan degil.fikriyle,gönlüyle,elemiyle varolan.yolda,bir köşede,düşüncemizde,gördüğümüzde,şimdi burada belkide çarpıştıgınız bir omuzda/omzun üstündeki güneşte..

Doğadan ve benliğinden,mantığından,kalbinden,özünden uzak durmak. Yalnızlık,acizlik,dejenerasyon.dön yoğunluğa orda kaybol ol! Olmak istediğin şimdilik saklı yol!..

27 Mart 2020 1-2 dakika 7 denemesi var.
Yorumlar