Ağzı Bozuk Yazılar -1-

Darlandım oğlum anlamıyonuz mu? Yetmişlik rakıyı fondip yapmış gibiyim, su mu? Ne suyu denizi içsem içim kupkuru, cayır cayır yanmış geçmişim, kibrit çakmışım ormana... ne bağ ne bahçe, koca dağ diyorum sana kap kara olmuş... içim diyom içim, gecenin en gölge yeri en soğuk. Anlıcan mevsim kış, herkes göç etmiş ben g.t gibi kalmışım.

Sağım soluma, solum arkama, arkamdakiler mi, hepsinin ta... bozdurma ağzımı şimdi, vakit zaten çok geç, geçmiş zaten, dedik ya ulan bom b.k... bitmişiz, ölmüşüz... müsait bi mezar yok ki üstümüzü örtseler. Kefene ne gerek zaten cep yok, aslında yok değil de anla işte içinde bişey yok, bi eski fotoğraf, cüzdanın derin bir yerinde... Kendisi renkli aslında ama hatırası siyah beyaz, karanlık solgun, ıslak lan işte ıslak! Anlasana, ayazda yüzümü ısıtan damlaların sebebi eski bir fotoğraf.

Konuşturdunuz yine beni, sanki anlamışta hüznümü, daldı gözleriniz, önümde durun oğlum! arkandakilere çok pis sövüyorum haberiniz olsun... ayaklanırsam da usulca sağıma geçin, dengelensin solum. Şu sol kolum bi kalksa yerinden aynaya bi kroşe, tam suratımın ortasına... ne demişti adam, 'insan ne yaparsa kendine yapar'.

Doğarken hatalı değildim aslında, aynı sizin gibiydim. Sizden bir kaçınız p.çleştikçe büyüyünce, ben de çok pis gaza geldim. Şimdi arkama geçmiş sırtlanlar gibi uğultular çıkarıyorlar... neyse siz yine de korkamayın, yolları yalnızlar açar kalabalıklar arkadan gelir.

29 Ocak 2016 1-2 dakika 21 denemesi var.
Yorumlar