ah ruhum sen mi geldin?

kalbi ayaklar altında düşmüş, üşüşmüş sinekler hiç acıma duymamış, ısırmış. kalbi canlı gibi atmış ama hiç yaşamamış, yürek dayanmamış, bak parmaklar neler yazmış? duy ağızlar nasıl vahlamış. insan adını almış ama hak etmemiş, kelimenin bir sonraki anlamında neler varmış? yürek gerekmiş, yalancı dolmuş sokaklarda yürüyen cesetler artmış. canberk üşenmemiş nokta yapmış, tam ortaya yapıştırmış.


diliyle dünya yıkanlar var, ağızlarda devrim yapanlar gibi. sokakların kahpe dili, duyulmazmı sesi? yeter diye kim söylemiş bu lanet illeti, sigarayla dolan ciğerdeki nefesi boşa harcanmış biri.. yaa! insan gibi türü kendi ayrı bomba mühendisi, sahtenin lanet iblisi, kahpenin biricik bebeği. yüreğin var mı bak benim ki gibi? giden gelmez öğretmedi mi sana bunu türkçe öğretmeni?

gelenin gideni çoktur, giden gelmez asla, döner lanet bu oyunda herşey boktur, yazılır ve biter bir kıtada bin ceset yaşar, atar kalbinde bir atar damar kopar ve yürek gerekir oğlum insanın ipi kopar ve ne Allah'ı hatırlar nede başka şeyi, illetin belası çok dardır geniştir hacmi, yüreğin sesi duyulmaz ama yönetir o küçücük beynini, herşeyin bir sonu vardır ama başlangıcı bulamayanın sonu yoktur, çünkü hiçbir değeri yoktur bunu her bebek bilmeli..

sahtenin sesi tez ve gür çıkar erken biter, gerçeğin sesi yavaş ve sessizdir ama ömür boyu yaşar.

29 Mart 2009 1-2 dakika 19 denemesi var.
Yorumlar