Allah'ın Sopası Yok ki!

Dünyamızı en çok kirleten ülkelerin başında gelen ve Kiyoto Anlaşmasına imza atmamakta yıllarca direnen, maddi çıkarlarını her türlü değer ve gerçeğin üzerinde tutarak insanlığa zararların en büyüğünü veren ve pekçok kişiye göre Dünyadaki en büyük ve güçlü uluslararası terörist olan Amerika, şimdilerde Dünyamız ve kendi tarihinin en büyük çevresel felaketi ile yüzleşmek ve savaşmak zorunda kaldı.

Meksika Körfezinde meydana gelen patlama ve yangının ardından batan BP ye ait petrol platformundan çevreye yayılan ham petrol sızıntısı büyük paralar harcanmasına rağmen halen durdurulamıyor. Başta Obama olmak üzere tüm ABD yönetimi panik ve korku içinde.

Allahın sopası yok ki, gökten indirsin. Adamı böyle yapar işte.

Çevreciler nükleer enerji başta olmak üzere tüm kirli enerjilere karşı cılız sesleri ve olanaklarıyla her türlü alaya, şiddete ve maddi olanaksızlıklara karşın,idealist bir mücadele vermeye çalişırken, onların sözünü bile duymak istemeyen Amerika'nın başına gelen ve halen engellenemeyen bu felaket dilerim onlara bir ders olur.

Artık, çevre sorunlarına karşı daha duyarlı olur ve etkili önlemler alırlar. Eeee, ne demiş Atalarımız
-Bir musibet, bin nasihate bedeldir.

Tüm Dünya acil olarak temiz enerji kaynaklarına yönelmelidir. Derken, neyazık ki!, Ülkemizde de AKP Hükümeti tüm uyarılara rağmen nükleer Enerji Santrallerinin kurulması çalışmalarına hızla devam ediyor.

İnsanoğlu Atatürk'ün de dediği gibi ne zaman kurtulacak bu "gaflet ve delalet içinde olmaktan."Bilmiyoruz.

Maalesef! aşağıdan, yukarıdan hepimiz için yolun sonu görünüyor.

18 Haziran 2010 1-2 dakika 138 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar (1)
  • 14 yıl önce

    Bu güzel anlamli, ve iç turtarlılığı olan bir makaleye; "Allahın sopası yok ki, gökten indirsin. Adamı böyle yapar işte." şart mıydı bu beylik lafı eklemen?

    "Dünyamızı en çok kirleten ülkelerin başında gelen ve Kiyoto Anlaşmasına imza atmamakta yıllarca direnen, maddi çıkarlarını her türlü değer ve gerçeğin üzerinde tutarak insanlığa zararların en büyüğünü veren ve pekçok kişiye göre Dünyadaki en büyük ve güçlü uluslararası terörist olan Amerika,.." ektiğini mi biçiyor demen yazın ve düşüncelerinle daha uyumlu ve bütünlüklü olurdu kanısındayım.

    Başarılar. Selamlar.