Arkadaş

Tamer Üstünel'e...

Ne de çok şey anlatırdım size. Bir keresinde yine girmiştim odanıza. Yine işiniz vardı. Akşama kadar okulda işinizi yapar, biraz da eve gidince uğraşırdınız. Artık "hocam milli egitim sistemini bize ögretin de bari ufak tefek şey olursa biz yapalım" demeye başlamıştık. Siz yine gülerek

'hadi len ordan fırıldak' demiştiniz. Sonra dedim ki, hocam benim bir derdim var. İşinizi bırakıp anlat bakim dediniz. Hocam ben birini seviyorum dedim "aha, aman ha bu okuldan sakın olmasın başın yanar" diyip gülmeye başlamıştınız. Ya hocam durun gülmeyin ama baya ciddi seviyorum dedim. Keşke durun demeseydim. Biraz daha gülseydiniz Hocam.

Sonra anlatmıştım size. Size, onu sevdiğimi ona nasıl söyleyeceğimi sormuştum. Siz de kendi hayatınızdan örnekler verip yaşımın biraz daha büyümesini söylemiştiniz. Ve nasihatlere devam ettiniz...

Sizi düğünüme çağıracaktım Hocam. Size orda konuşma yaptıracaktım. Sizi misafirlerime 'Hayatımı Değiştiren Adam' olarak tanıtacaktım.

Şiir kitabı çıkaracaktım Hocam. Size de verecektim. Bir gün yine şakalaşıyorduk Parasız satmam demiştim size. "Vermezsen verme lan" demiştiniz gülerek. Keşke erkenden kitabı bastırıp da size verseydim. Olmadı. Belki de olmayacak.

Ara sıra yanınıza gelip sevdiğim kızın derslerini sorardım size. Gülerdiniz. " Bak seni Recep Hocaya söylerim ha..." derdiniz. Razıyım Hocam.

Gelmeyeceksiniz biliyorum. Sadece bir umuttu benimkisi.

İsyanım yok Allah'a. Ölüm hepimiz için var. Şahdamarımızdan daha da yakın. Belki bu cümleyi bitiremeyecegim. Allah sizden razı olsun hocam. Yolunuzdan geleceğiz.

Allah'tan geldik. Yine Allah'a döneceğiz.

13 Mayıs 2017

"Bu Dünyadan Bir Adam Geçti"

-12 Mayıs 2017-

15 Mart 2019 1-2 dakika 7 denemesi var.
Yorumlar