Asil Türk Milleti huzurunuz daim olsun inşallah.

-- Arkadaş bu ne yahu, hiç bir yerel seçim bu kadar gerginlik yaratmamıştı ben 1970 ler den bu tarafa yapılan seçimleri aşağı yukarı bilirim hiç bir yerel seçim bu şekilde kutuplaştırma içinde yapılmamıştı. Yerel seçimlerin ana gayesi o beldede o şehirde yaşayan insanlara hizmet etmektir , Ey siyasiler bu sefer neden bu kutuplaşmayı bu halka reva görüyorsunuz be utanın diyeceğim ama utanmazsınız bilirim. Bu halka yazık etmeyin birisi kalkıyor oy isteyeceği Halka İllet yada zillet diye sövüyor bir diğeri ise ülkeyi karıştırmakla tehdit ediyor nedir bu hırsınız bir düşünün, İnsanlar Doğar yaşar vede ölür ama devletler yaşar arkadaş gelin kendinizle beraber devleti de ölümcül hastalığa sürüklemeyin aklı selim olun yapıcı vede birleştirici olun yıkıcılıktan vede gerilimden beslenerek korku oluşturarak ayakta kalınmaz bunu anlayın vede kendinize değil gelecek nesillere acıyın vede onlara zarar vermeyin.
--- Bakın nefsine yenilenler kendileri ile geleceklerinde yok ediyorlar yanı başımızda vede bölgemizdeki olaylardan ders alalım vede en çokta gelecek-nesle zarar vermeden bu seçim denen demokrasinin halka tanımış olduğu hakkı halkın elinden almayın bunu alırken de halkı bir birine düşman etmeyin bu millet bu Cumhuriyeti beraber kurdu, İnananı inanmayanı da dinlisi dinsizi bir cümle vatan sever halk kan verdi, can verdi sizlerin tamamı olmasa da bazılarınızın hor gördüğü kadınlar çocuklarının, Üzerlerini dahi o soğuk kış gününde örtmediler ama mermiler ıslanmasın vatan esir olmasın diye mermilerin üstlerini örterek bu Cumhuriyeti kurdular vede bu ülkeyi ve bu cennet vatanı kanlarını dökerek canlarını vererek bizlere vede sizlere emanet ettiler.
-- Ben vatandaş Muammer Sungurtaş olarak derim ki gelin hırsınıza vede nefsinize yenilemeyin vede bu acılı ve kardeş milleti bir birinde düşman etmeyin. Hangi inanca sahip olursanız olun şundan emin olun ki huzuru mahşerde hesap verirsiniz ben kendi adıma milleti bir birine düşürenlere hakkımı helal etmem arkadaş, içinizde insanlık vede vatan sevgisi varsa bırakın halkı kararını versin şunu unutmayın bu millet seçimden sonrada yine aynı, Camide Cuma namazı kılacaklar beraber saf tutacaklar aynı kahvede beraberce okey oynayacaklar aynı köye de beraber sürülerini ot-alacaklar benim vatandaş olarak isteğim başka vatan yok hele ki,Türklerin gideceği hiç bir yer yok. Türkler herkese yardım etmiş olmasına rağmen, Türklere kimse yardım etmez bunu unutmayın. Son olarak ta aklı selim olan asil millet siyasilerin ayak oyunlarına gelmeyin bir birinizi vede bir birimizi onlar istiyor diye kırıp dökmeyelim. Uyanarak uyanalım huzurunuz daim olsun.
30 Kasım 2018

-- Vatan sevgisi İmandandır ( Alıntı)
--- Milletlerin yurt tutup özgürce yaşamlarını sürdürmek için uğrunda nice mücadeleler verdiği toprak parçasına vatan denilmiştir. 'Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır' veciz sözüyle, anlatılmak istenen; budur. Korunması, Hadisi Şerifle teşvik edilmiştir. 'Bir kimse kendini, dinini, namusunu ve malını korurken öldürülürse şehittir'( Tirmizi, Diyat / 22) Bu sebepledir ki 'vatan sevgisi imandandır' peygamber buyruğunda; vatan sevgisiyle iman, birlikte zikredilmiştir.

30 Kasım 2018 2-3 dakika 61 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar