Asil Türk Polisine Sesleniş

--- Selamünaleyküm Asil Türk Polisi Bizler sizleri seviyoruz Ancak Ölçüsüz güç Kullanımınızı sevmiyoruz. Sizler Görevinizi yapıyorsunuz elbette ancak bu görevi yaparken karşınızda sizlerden birinin olduğunu da unutmamanızı temenni ediyorum.

--- Evet sen şans eseri yada bir şekilde, Türk Örf adet ve törelerine göre kutsal sayılan bu kutsal göreve gelmişin ne güzel. Ancak Hakkını arayan Asgari ücretli işçi sende olabilirdin, Sende bu tür haksızlığa maruz kalıp sende Hakkını aramak için bazı tepki ve eylemde buluna bilirdin, Kaldı-ki Geçen yıllarda Polis Deyimiyle Mandal Kapatma eylemi Yapmıştınız sen o zaman görevde olamadığın için yapmamış ya da katılmamış ola bilirsin bu demek değ-ilki senin hiçbir zaman haksızlığa uğramayacağın anlamına gelmez sayın sevgili, Polis kardeşim, Yarın Senin Çocuğunun yada kardeşinin ne-bileyim bir akrabanın bu-tür bir haksızlıkla karşı karşıya kaldığı zaman bu tür bir eylem yapmayacağını mı düşünüyorsun düşünüyorsan yanılıyorsun, İnsan oğlunun doğasında vardır bazen susmak ve de bazende tepkisini ortaya koymak yarın sende bu tür bir eylemin içerisinde yer almayacağının garantisini vere bilir-misin, Bak senden önceki polislerde ve amirlerinde Böyle Yapıyorlardı Şimdi ne Oldu Sen Paralelcisin diye açığa alındılar seninde başına gelebilir, Onlarda Ankara'nın ayazında Tekel işçilerini Suyla ve Copla Dövmüşlerdi, Onlarda Kendilerini yetiştiren Öğretmenleri Köpeklerle kovalayıp Copla dövmüşlerdi.

--- Arkadaş Birazcık İnsaf Sahibi Olun, İşçiler Ne İstiyor, Diyorlar-ki İnsanca Bir Yaşam, İnsanca Bir Üç-ret İnsan Onuruna Yakışır bir iş ortamı, bunu kendisi için isterken senin içinde istiyor Toplumsal Tepkilerde verilen mücadele tolum içindir bu toplum Eli-tide kapsar avamı-da kapsar bazen aklı selim elitler bu tür eylemlere destek verirler nedeni ise bireysel olarak kendileri çıkıp bazı eylemleri gerçekleştiremezler konumları itibariyle ancak avamın yaptığı eyleme de destek verilir-ki bu eylem toplumsal olmasından dolayı kendi hak ve menfaatlerinin de içinde olduğunu bilirler.

--- Yani İşin Özeti ve Kısası şu sayın Polis Kardeşim, İşçileri düşman görmeyin Sende Onlardan Birisin, Hak Arayanları hakir Görmeyin Sende haksızlığa maruz kalırsın yada kala bilirsin, Yarın bir bahaneyle Seni Açığa alırlarsa sende ya madende yada Bir Rezidans İnşaatında çalışmak zorunda kala bilirsin bunu Unutma, Sayın Kahraman Polis Kardeşim, Bak sen en az 2500- ile 3000 lira aylık alıyorsun vede buna rağmen belediye Otobüsünden bedava yararlanıyorsun bir takım İmtiyazlarında var ancak kendinden kesilen vergilerle ve her aldığı mala ve hizmete yapılan zamlarla neredeyse nefes dahi alamaz duruma gelen işçiler yalınız 1000, liraya yada 1200 liraya çalışarak hayatlarını sürdüren Senin Ülkenin İnsanıdır, Suyu Sıkarken, Gazı Sıkarken Karşında Bir Düşman Olmadığını seni seven ve kendi Hakkını arken dolayısıyla seninde hakkını arayan İnsanlar Olduğunu Unutma.

--- Sana emri verenler benim Polisim tarih yazdı diyebilir.Dünde Senden öncekilerine aynen böyle demişlerdi şimdi Onlar Açıkta Unutma. Bu Ülkede ve dünyada Hiç Kimsenin Garantisi yok. Bu Asil Millet Polisini ve Askerini Çok sever bu Sevgiyi Öldürmeyin. Yasaları Uygulayın görevinizi de yapın ama Yaslar çerçevesinde, Sana da lazım olur Sayın Polis Arkadaş Unutma.

--- Gayem Hiç Kimseyi İncitmek ve Kötülemek değildir!


---- Hakkını arayan Guruba sert müdahale ( Gazeteden Alıntı)

Mecidiyeköy'de Torunlar Holding'e ait rezidans inşaatında meydana gelen faciayı protesto etmek isteyen gruba polis tarafından sert müdahale yapıldı. Haberi Yazdır Email Gönder 07.09.2014 17:05 Normal Yazı Boyutu Orta Yazı Boyutu Büyük Yazı Boyutu

---- Torun Center inşaatının önünde gece boyu nöbet tutan polis ekipleri, dün protesto gösterisi düzenleyen gruplara gaz ve tazyikli suyla müdahale ederek dağıttı.

---- Asansör faciasının ardından bir çok sivil toplum kuruluşu Mecidiyeköy'de toplanma çağrısı yaptı. Polis de sabahın ilk ışıklarıyla önlemlerini arttırdı. Tam teçhizatlı çevik kuvvet polisleri inşaatın çevresinde hazır beklemeye başladı. Saat 15.30'dan itibaren gruplar Mecidiyeköy'de toplanmaya başladı. İlk olarak İnşaat İşçileri Sendikası basın açıklaması yaptı.

Sendika yöneticisi Remzi Yılmaz, '30-40 katlı bir bina inşaatında sadece baretle, eldiven giymek güvenlik önlemi olamaz. Şantiyelerde 12 bin denetmen açığı var. Bu denetçiler alınmadığı için her sene iki Soma yaşıyoruz. Biz her sene bu kadar şehit verirken geçen yıla oranla Torun şirketi karını yüzde 900 arttırmıştır' dedi. Açıklamanın ardından grup oturma eylemi başlattı. Oturma eylemi sırasında göstericilerden biri polisin kendisine küfür ettiğini iddia edince ortam gerildi. Polis grubu gaz sıkarak dağıttı. CHP Milletvekili Mahmut Tanal TOMA'nın üzerine çıkarak polislere engel olmaya çalıştı.

-- Daha fazlasını oku: 'Torunlar faciasını' protesto eden gruba sert müdahale - Gündem Haberleri - Güncel Haber - Haber - Spor Haberleri- Sıcak haber - Yerel Haber http://haber.rotahaber.com/torunlar-faciasini-protesto-eden-gruba-sert-mudahale_486478.html#ixzz3D0XRlpqY
Follow us: @Rotahaber on Twitter | rotahaberr on Facebook

11 Eylül 2014 4-5 dakika 61 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar