Aşk Can Çekişiyor

AŞK herkesin ele geçirmek için savaştığı bir ülkeydi..Biz sevmeyi bilenler ve sevdiklerine değer verenler olarak azınlıkta kalan bir gruptuk sadece..karşımızdaki düşman sahtekarlar ordusuydu. Yalancılar ordusu karşısında,
Dürüstler olarak Aşka sahip çıkmaya çalışan azınlık , birkaç iyi Adamdık..savaşmaya gücümüz yoktu,
çünkü onların, sahtekarlar ordusu''nun, ağır Yalanatar Silahları,bizim ise çıplak Bir yüreğimiz vardı.
onlardan aşkı kurtarmak için yalansavar olarak kullanacağımız bir de kalemlerimiz vardı..fakat rakiplerimiz yazdıklarımız şiirleri dahi utanmadan çalıp yeri geldiğinde yine bizim silahlarımızla bizi vuruyorlar,aşkı ele geçiriyorlardı kısacası elimizi kolumuzu bağlıyorlardı..
bütün kaleleri kuşattılar,bütün kalpleri Fethettiler,bize sevgimizi koyacak tek kalp dahi bırakmadılar.bizi bir yudum sevgiye,sevilmeye muhtaç ettiler..
Biz de durmadan Aşkın adaleti olmadığını düşünüyorduk ve sürekli sitem ediyorduk..Halbuki aşk ortadaydı ve taraf tutmuyordu,bağımsızdı ve aslında hak edenin olmalıydı ama olmuyordu işte..

Aşk sahtekarlar ordusu elinde, üstüne çullanarak yattıkları bir yatak, kalplerde, tepe tepe kullandıkları, oynadıkları toplarıydı...

Aşkı şimdi bir de kadınlar ve erkekler açısından ele alalım
Banelleşmiş bir söz vardır; bir kızı bin kişi ister bir kişi alır diye.
ilişkilerde Kadınlar her zaman seçici kurul görevlisi gibidir..erkek talipler hoşlandıkları vaya başka niyetlerle her zaman bayanların karşısına jüri karşısında gibi dururlar.jüri her zaman kadındır.kadın kimi isterse onu seçer.durum böyle iken neden hep aşkta kadınlar kaybeder?

Aşk cephesinde her zaman en çok kadınlar kaybeder, Aşk''da en çok kadınlar gözyaşı döker

Kadınlar çoğunlukla sahtekar erkekleri tercih ederler.bu bilinçdışı yaptıkları seçimin tercihin sebebi bu tür erkekleri daha cazip ve çekici bulurlar? Aşağıdaki iltifat silahıyazımdan anlayabilirsiniz

En çok iltifat eden erkek en az seven erkektir.en az iltifat eden ekek en çok seven erkektir.
Çok sevenin sevgisi o kadar yoğundur ki,kelimeleri boğazına düğümlenir.sevgisini ifade etmekte güçlük çeker,diğerinin sevgisi dilde olduğu için bol keseden savururlar..

Ve kadınlar daha cazip gelen bol vaatli, süslü cümleleri ruhlarına serpen erkekleri daha hoş bularak tercihlerinde ibreyi onların tarafına çevirirler ve bu sahtekar erkeklere ilk primini vermiş olurlar..
Dürüst erkekleri neden cazip bulmazlar?
Çünkü dürüst erkekler içi dışı birdir ve düşüncelerini ve kendi haklarında ne varsa her şeyi olduğu gibi anlatırlar hatalarını kusurlarını oldğu gibi anlatırlar çünkü ciddi oldukları için dostluğu arkadaşlığıo sağlam temele kurmak adına yaparlar,diğerleri gibi en kötü huy ve karekterlerini gizlemezler bu da dürüstlere artı katacağı yerde eksi durumuna kendilerini düşürürler
Oysa kadınlar gizemli olan ve merak uyandıran erkeklere ilgi duyarlar.bu yüzden dürüst erkek daha ilişkinin ilk başında cazibesini kaybederler..
Sonuç itibariyle Aşk''da Dürüst erkekler kaybetmeye,sahtekar erkekler kazanmaya ve kadınlar gözyaşı dökmeye devam edecekler..

"Aşkı 'Asil Kadınlar' Kurtarır Ancak"

Aşk ta adalet ne zaman ve nasıl sağlanacak?
Her şey kadınların ellerinde ve ben kadınların kadın erkek yani cinsiyet tartışmalarını bırakıp biz nerede hatalar yapıyoruz listesi yaparak işe başlayacaklar..
Erkekler aldatır, erkekler sadakatsizdir vb,sözleri bırakıp onları kendilerinin bilinçdışı bu yola sevk ettiklerinin farkına varmaları..ve sevgisini sağlam kalplere yatırım yaparak,kendilerine sevgi olarak dönmesini sağlayabilirler..Aksi takdirde sevgilerini çürük bankaya yatırıp,ihanet ve gözyaşı çekmeye devam edecekler..

Biz de azınlıkta kalan dürüst erkek grubu olarak,sahtekarlar ordusunu teşkil eden erkeklerden, Aşk ülkesini kurtarıp,aşkı hakedene teslim edilmesi için çalışacağız.ve hakettiğimiz sevgiyi bulacağız..

Bazı kadınlar yazılarımı okuyunca bana söylemeseler de hissediyorum,sanki beni kadın düşmanı gibi görüyorlar..Sermayesi sevgi va aşk olan bir yazarın kadın düşmanı olması mümkün müdür?
ben de pekala sırtınızı sıvazlayıp, her şeyi doğru yapıyorsunuz diyebilirim..
Ben de bir yazar olarak kadınları, kalemimin dili döndüğünce bilinçlendirmeye çalışacağım
Özellikle kadınlara Sorular:

Soru 1) Elinizde bir miktar birikim-paraniz var nasil bir bankaya yatirim yaparsiniz? Guvenli ve yuksek faiz veren bir bankaya yatirmak istemez misiniz?
Soru 2)Sevgi dolu bir kalbiniz var ve bu sevginizi,güvenilir ve size verdiğinizden yatirdiğinızdan daha fazla size geri dönecek bir kalbe yatirmak istemez misiniz?
Soru 3) Sevginizi yatirim yaptiginiz o kalpten,size donusumu,,guvensizlik,ihanet,gozyasi ve aci cekmek olacaksa yine de o kalbe yatirim yapmaya devam eder misiniz? yoksa size sevginizden fazlasini almak mi istersiniz?

Aşık olmak, birinin yoluna ömrünü sermek değil,ömrünü serdiğin yolda beraber yürümektir..Birinin yoluna ömrünü serip tek başına yürümek; Ömrünü Çiğnetmektir.

15 Temmuz 2012 4-5 dakika 9 denemesi var.
Yorumlar