Aşk olsun

Sağır sultanların çağında mısın ,sesime yankı olmayan sen! Bir sen daha yok ki ,çağırayım şöyle derinden. iflah olmaz bir inatla sen de sev beni. Sev beni ,korkularımla...Yanlızca içinden okuduğun o hayat kavganla sev. Bugün yorgunsan ,telaştaysan ,tedirginsen yarın sev beni . Nedenlerimi sakladım bir seni açığa çıkarttım , bir de sensiz beni. Orta yerde ,kalabalıkta ,gölgeler çekilmeden akşam suskusunda ,sev beni. Yüreğimde otur bir süre , içimde herhangi bir siste.
Ellerindeki düğümü çözüp ,beni yakala ,beni tut sen de sev beni. Çatık kaşlarının altından bakıp , gözlerime cevabını hiç bir zaman bulamayacağım ,o en zor sorunu sor hadi!Kaçmak yok sevmelerden önce. Sev beni yüzüme yakın bir yerde ,uzağa düşme!...Uzaklara kanma böyle çabuk.
Sen de sev beni ; sev ki , dünyada aşk kalmayacak. Bir yerlerde dağılacak insan...Ne ses , ne renk .
Bırak gözlerini üzerime ,bırak ki ,karanlık!Bırakta ışığa çıkayım...Senden izleyeyim yakışıklı bir fenerin ,gelip gidişini sokağımdan ; ya da şehirler kuralım yeniden ...Aşkla kalkan trenler ,otobüsler ,vapurlar yapalım. Aşkla varılacak duraklar ,istasyonlar ,garajlar kuralım. Pencereleri aşkla ,aşka açılan evler yapalım ,bahçelerinde aşka doğan ,çoçuklar koşsun.
Sev beni adam!...Sende sev beni.
Seversen adımız aşk olsun...Sevmezsen ,aşk olsun!

10 Aralık 2009 1-2 dakika 9 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar