aşkımdan kaçamazsın!!!!....

Saate bakıyorum sessizce... Bir an önce geçmesini istiyorum zamanın... Yarın olup ta seni görebilmek için... Yine aynı şey oluyor bir söz beni alıp hayal dünyasına götürüyor.4 yıldan beri nasıl dayandım ben bütün gece süren bu bekleyişe. Hiç sıkılmadan bütün gece bekliyorum. Tıpkı yıldızlar gibi. Ama unutmamam gereken bir şey var. Her yıldız bir gün kayar o ıssız gökyüzünden. birgün bende senin kalbinden kayacak mıyım peki.
Sende gökyüzü gibi beni o an unutup diğer yıldızlara mı yer vereceksin kalbinde. Seni bilmiyorum ama ben senin gökyüzünde sadece bir yıldızım oysa sen benim kalbimdeki bütün yıldızlarsın. Eğer sen gidersen bütün yıldızlar kayacak gökyüzümden. Ve bir daha asla geceler aydınlanmayacak.Ve gökyüzüm bunu dışarı sinirle vuracak.
Yağmurlar yağacak şimşekler çakacak. bu yıllar boyunca sürecek. Bu kalp seni asla unutamayacak. Bir gün olurda gidersen yağmur yağınca şemsiye açmaya kalkma gözyaşlarımdan kaçabilirsin ama sevgimden sana olan aşkımdan kaçabileceğini sanıyorsan ölümü beklemen gerekecek.

bak yağmur yağıyor biran önce gel
gözyaşlarım sele dönüşüyor.
tutunamıyorum gökyüzüne düşüyorum,
gözlerim ağlamaktan kapanıyor artık.
birgün sende geleceksin yanıma
hala seni bekliyorum.

08 Ekim 2008 1-2 dakika 6 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar (15)
  • 15 yıl önce

    ne kadar seversen sev kimseyi beklemeye deymez...yüregine saglık güzl olmuş👍

  • 15 yıl önce

    gözlerin bu gece benim gökyüzüm...

    güzel yazmışsın da Mertcan, bu kadar karamsarlık niye?

    bence denemelerinde daha çok aşkı, sevdayı, mutluluğu anlatmalısın. ayrılığı herkes yazıyor, sen bir değişiklik yap ve mutluluğu anlat.

    👍👍👍

  • 15 yıl önce

    13 yaşında genç bir kalem için bir hayli başarılı bir çalışma.. Biraz da imlaya dikkat edersek bu kalemden çok eser okuyacağız gibi geliyor bana..

    Sevgiler genç kaleme...

  • 15 yıl önce

    Tebrikler genç kalem ama diğer arkadaşlara katılıyorum. Karamsarlığın ötesini düşle, bak o zaman acını nasıl dizginliyorsun. Tebrikler... Muhabbetle! 👍

  • 15 yıl önce

    13yaşında bir kalem için mükemmel, daha yolun başındasın,kendini çok daha geliştireceğine inanıyorum, senden çok güzel eserler okuyacağız yürekten kutlarım,başarılar