Avcının Aurası

Bu akşam parasızlık üzerine bir nutuk dinledim ve dersler çıkarmamı sağladı bu durum. Beyin takımında her türlü sonuca açık dalgalanmalar var, buna önlem ise kaleyi filin arkasına almak.
İnternete uzun bir aradan sonra verimli bir şekilde girebildim,hiç kesilmedi net gün boyu. Sabah erken kalktım,bunalımda olan kıza elimi uzattım,ince bir çizgi çektim, romatizması olanlara termal havuzlar öneriliyordu.

Şırıltılar geliyordu uzaklardan,bir çağlayan,bir akarsu var, mırıldanışlar eşliğinde oraya gidiyoruz, bir avcı yakalıyor bizi,evine davet ediyor. Tüfeği otomatik,göbeği sarkmış, kızı üniversitede sınıf öğretmenliğinde son sınıf.
Avcı beni süzüyor çayı süzer gibi,kızı geliyor yanımıza,tanıdığım bir arkadaş çıkıyor, babasına çok düşkün olduğu belli konuşmalarından,yaşlı bir köpekleri var, köpeğin adı artuspila, kısaca art diyorlar, oturma odasında bizi küçük bir tavşan karşılıyor,manowar tişörtü giymiş bir dedeleri var evin içinde.

Kürklü kokoş tavırlarına bir yenisini daha eklemiş olabilir dünya sosyetesi, o sırada bebekte turlayan hanımefendi pahalı kolyesini denize fırlatıyor,sıkılmış olacak hayatından. Her şey olabiliyor , cinsellik kediler için değildir diyor kasap ağabeycik.

12 Mart 2013 1-2 dakika 89 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar