Ayarsız Adaptelikler

Bilgisini kesesinde taşıyan adamın kiracı olduğu dünya, ağıt yakmasını bilemediği için durumdan habersiz yaşıyor.Muhafaza edilen anlayışlar bir anlık olur,kendini cezalandırmanın yolları ise çok çeşitlidir. Sabırsızlıklarla okul koridorlarında boş konuşmalar yapardı,Mesafeyi korumak adına pek yanaşmazdım muhabbetlere, eylemini kararlılıkla sürdürürdü dışarıda olup bitenlerle pek ilgilenmeden.

Kendi davranışlarımı başkalarının davranışlarına uyduramıyordum,doğrusu da buydu bence, insanlarla temas sürmeliydi ama sessizliği bozmayacak şekilde.Buğday taneleriyle gülüşürdük, kazan tencere ayrımını yapamayan arkadaşlarımız vardı, butonlara basıp ses perdeleri yaratırdık uyandığımızda.

Ayak darbeleri hoş karşılanmaz,hayattan beklentisi farklıdır her insanın, milyarlarca hikaye çıkar her insan kendi hikayesini yazsa, küçük tahtadan teknelerle denize açılıp geceyi beklemek düşüncesiyle hep karşılaşıyordum, yedi milyar insanın bunu yaptığını düşündüğümüzde dünya daha güzel bir yer olabilirdi.

Unutulmaz anlar çok sürükleyici, neye göre olduğunun önemi yok, kandaki metabolizma artıkları bir dersane hocasında daha fazla mı bulunur bilemeyiz, yakınmak ,sızlanmak bizi güçlü de yapmaz. Motive edici etkiler yaratıp,sevdiğimiz insanlarla zamanı değerlendirmeliyiz.

24 Mart 2013 1-2 dakika 89 denemesi var.
Yorumlar