Ayn'ı Salis


martın azgınlığından,Eylülün durgunluğuna sığındım.salise anında vurdu beni. ölmüş gemiler,süslerim çoğaldı.zamana direngen oldum.epifizim ve fiziğim bahar salgıladı.

Vur beni ölmüş rüyam! Beni buradan çeken.özlemin kuyusunda sifonumu çek! Beyin dalgalarımdan çekiliyor kızak kızak.tuhaf,düşsel,paradoksal.ölüm taze taze gelir.ölüm kesilen bir bacağın doğuşudur.

Bencil zamanlardan uçtu.tutkunluğum ve benim tutukluluğum.üç kez çaldım kapını.dördüncüsünde vuruldum.sezgilerden intihar ettim, aşağıya saçlarım düştü.kelam edemedim! Diyemedim bu hayatın sonucudur yarılmış benliğin dürtülü ve histerik sonu.

Yak turnusol kağıdımı alev alev!o zan geri geldiğinde angarya mutlulukları terk ettim.benim küçük kanserli balonların vardı.çocuktum,gençtim,ölümüm çok sudan oldu.kargalar sarayından odalar düştü.ihtilalin tam sırasıydı bayım.

Epifizim defterimi dürdü.kurtlarım döküldü bacağımdan. Doğmak marifet değil .Yaşa kolaysa dam kafalı,dubleks daire zihinli, tavuk gagalı, öküzün önde gideni..bir tren mi gördün! Vah sana vah!

Zaman makinamda sakladım geriye saydığım yüzlerce ölümü..iştiraki aktivitede zinde inkişaftım.ey! porsuk beyinli ibne! Sen güzel bir gülümseyişin anlamını bilir misin? Ha anladım.sen düşlerinden aşağıya sarkmış bir kafa otusun..

Hayat bir gönül ziyaretidir.bir ulusa serzeniştir.hayat bir kefalin,yani topbaş balığının mazota olan aşkıdır.ekrem olan anlar.hayat ufkun pederi,ölümün terleyişidir..koyu bir gelinlik gördüm beynimin içinde.sızladım senin için.gündemimdin,demimdin,çayımdın ulan.her rüya gibi beni terk ettin.ruhumda Truva atları öldü.

Bırak bana kendini ölümle sevişelim güzelim.kadehimizden demler dökülsün.yerler gök olsun,gökler bir isyan kırmızısı.burdan bir aşk gemisi geçti.gidelim taa üç ışıkyılı hızında dökünelim.sevgili üçüncü gözüm,yüzümüzü sevelim!

27 Mart 2020 1-2 dakika 7 denemesi var.
Yorumlar