Başkalarının trt si !!!

Devletin resmi yayın organı olan Türk Radyo Televizyonu (TRT), hepimize ait ve vergilerimizle yaşayan bir resmi kurumdur.
Bu nedenle kanunu ve konumu nedeniyle tarafsız olmak, toplumdaki her bireye ve oluşuma eşit uzaklıkta durmak zorundadır.
Ama, üzülerek görüyoruz ki, son zamanlarda TRT hepimizin radyo ve televizyonu olmaktan uzaklaşmış, iktidarın ve iktidara yakın olanların görüş ve istekleri için kullanılan piyon bir kurum durumuna düşürülmüştür.
Demokrasi adı altında, TC .ni bölmek ve Atatürk Devrimlerini yavaş yavaş toplumun, özellikle gençlerin hafızasından silmek isteyen işbirlikçilerin hegemonyası altına girmiştir.
TC nin hiçbir döneminde TRT belli amaçlar ve çıkarlar için böylesine açık seçik ve umarsızca kullanılmamıştır.
Belli tarikatlara mensup olduğu toplumca bilinen sanatçılar, yapımcılar ve gazeteciler hergün proğramlarda boy göstermekte, hatta hocalarının da rol alacağı ve bu kişinin hayatını yansıttığı düşünülen diziler çekilmekte, dış güçlerin ülkemiz üzerinde oynadığı çıkar oyunlarına hizmet eden, programlar yapılmaktadır.
Bu duruma son vermesi gereken, yargı güçlerinin gereğini yapmasını beklemekten, başka umudu olmayan bizler, muhalif liderlere de sesleniyoruz.
Bu haksızlıklara bir dur deyin ARTIK!!

03 Nisan 2009 1-2 dakika 138 denemesi var.
Yorumlar