Beden Hareketlerinden Ölümü Fethetme

Ölmek isteği karşı konulmaz boyutlara ulaştığı vakit neleri daha iyi anlamaya başladığınızı görebilirsiniz. Sinemada en son seanstaki en dandik filme neden gider insanlar? Çünkü hayatlarında bir boşluk vardır ve o boşluğu etkisiz kullanacaklarını bilmedikleri davranışlara ilgi duyarlar. Saçma da gelse , bir nebze olsun ilk çocukluk anıları büyük bir ipucu verir bize. Anlatılan hikayelerdeki işaretler amaca yönelik olmalı, sıkça söylenegelmiş kalıplardan koparak yeni açıklamalar yapılmalıdır.

O dandik filmden sonra dışarı çıkıp sigara içenlere baktığımızda, yine karşımıza çıkar organik bağlantılar. Deneyimlerini anlatırlar birbirlerine, hepsi birbiriyle mutlak bağlantılı olmasa bile , ufak da olsa bir yakınlık olur mutlaka anlatılanlarda. Diğer tarafta ise dünyadaki yeni gelişmeler birçok şeyi yeni baştan düşünmemize sebep olacakmış gibi duruyor.

Sigara içtikten sonra izmaritlerin nasıl atıldığı da çok önemli, ileriki sınavlarını düşünen gençler sert bir şekilde fırlatırken, yaşını başını almış gazetelerin çok bilgiç okuyucuları daha savurgandırlar. Böyle olduklarını gözlemlemek bir işe yaramaz ama soruların oluşmasına ufak bir katkıda bulunabilir.Yapılan değerlendirmelerde ,kişiliği oturmamış insanlar kesinlikle inanırken böyle sorulara, duymaya alışık olmadığımız zaman bekçileri daha karmaşık ve aslında çok daha yaratıcı fikirler çıkarırlar ortaya.

Temeli olmayan anlar, boş mideye indirilmiş açıklıklardan ne yönde etkilenileceğini gösterir. Bu bizim için hiç de beklenmedik bir sonuç değildir. Dakika hesabıyla yapılan deneyler gerçeği yansıtmaz;çünkü varlığın yönü uyuştukça , kulağımıza çalan sesleri duyamayız, şımartılmış önemlilikleri farklı şekillerde değerlendirmeyi de sağlayamayız.

14 Mayıs 2013 1-2 dakika 89 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar