Ben Kimim

Merhaba!
Kendimi tanıtmadan önce bir kaç şey belirtmek istiyorum. xx.xx.xx kişisel bir sayfa yani beni yansıtacak üzerinde durduğum yada durmaya çalıştığım konuları ağırlıklı işleyeleceğim bir sayfa Bu sitedeki her şeyi kendi fikrim ve dünya görüşüm üzerine kurunca kim bu diyenlerede böyle bir sayfa hazırlamak istedim. Tabi kendimi tanıtırken dar sınırlar içerisinde kalmaya çalışacağım. zaten bir web sayfa üzerineden de her şeyini açıklamakta mantığa aykırı.
Adım Abdullah Yıldırım. Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 1988'de doğdum. Düşük yoğunlukta bir savaşın sürdüğü bir çoğrafyada Dünya'ya geldim. İlk yıllarımı ailemle birlikte dedemlerin evinde geçirdim. Daha sonra babam yine Bismil'in başka bir sokağında olmak üzere ayrı bir eve çıktı.
Bundan böyle sıra okumaya gelmişti.Benim için okulun İlk günleri oldukça zordu. Çünkü ben Türkçeyi öğretmenimse Kürtçeyi bilmiyordu. çatpat Türkçe bilen sınıf arkadaşları sayesinde öğretmenimizle anlaşmaya çalışıyordum. Neyseki bu zorluklara rağmen biraz geçte olsa okulu sevmeye başladım. Bu istek bende kitaplara sardığım okuma merakından çok bilime ve astromiye sardığım merakla başladı. Bu aynı zamanda ortaokulda bende sayısalcı olmam gerekiyormuş gibi bir havada estirmişti. Yıllar geçti ve taşlar yerine oturmaya başladı. Kötü başlayan eğitim hayatım sonradan biraz düzeldi.Sınavlardan aldığım ortalama üstü notlarla bir şekilde üniversiteye dayandım. bu arada okudum okuların adıysa sırayla Ulutürk i.ö.o. Bismil Anadolu lisesi ve Mardin Artuklu Üniversiteleri oldu.Allah izin verirse üniversiteden sonrada bir şekilde eğitim hayatıma devam etmek istiyorum. bana bu sefer bu şevki verense çok geç başladığım ve belkide henüz tam oturtamadığım yazma ve okuma merakı.

Ben ilk okulda bilim ve astronomiye merak sarmışken yaşadığım ortamda bambaşka şeyler yaşanıyordu. Başta uzak kaldığım bu ortam zamanla beni içine çekmeye başladı. zamanla ilgi alanlarım değişmeye başladı. Artık bilim ve teknolojiden çok televizyonlarda siyaset izlemeye başlamıştım. Gerçi bizim kanallarda zaten teknoloji ve bilim içerikli programlar yok denecek kadar az olsada olsun bu gerçeği değiştirmiyor. Artık politika bende daha basıkın olmaya başlamıştı . Ama kesinlikle bilim ve astronomiye olan merakım yok olmadı. içinde olduğum ortam davranışlarımı ve ilgi alanlarımı değiştirmeye başlasada . eyer bir mucize olurda televizyonda bilimsel tarzda bir program görürsem kaçırmam. Tabi internet varken televizyonu bu kadar suçlamakta biraz mazeret gibi duruyor ama son bir kaç yıl gibi artık ihmal etmiyor ara sıra girip bakınıyorum bazı gelişmelere.

Ve artık üniversite bitmek üzere bu sene son muhtemelen sonraki yıl işimde çalışmaya başlayacağım artık kendi dünyamı kurmak içinde şimdiden daha fazla imkana sahip olacağım.Umarım
bundan sonra ki hayatım beklentilerimi bulacağım bir kesit olur hayatıma.

(Bu notu kişisel web sayfamın"Ben Kimim ?" adlı sayfasına yerleştirdim sizce nasıl olmuş.)

13 Ağustos 2012 2-3 dakika 5 denemesi var.
Yorumlar