Ben Suçluyum Sayın Hakim Bey /Evet Suçumu İtiraf Ediyorum Ben Suçluyum

---Ben suçluyum sayın Hakim Bey evet suçumu itiraf ediyorum ben suçluyum.
--- Sayın savcının iddia ettiği gibi ben suçluyum.
----Ben Orta Anadolu'da yetiştim, bunu söylerken her hangi bir bölgeyi suçlamak değildir amacım nede kendimi aklamak için yalvarmaktır.

--- Sayın Hakim bey, bizim oralarda gençler yetiştirilir, bu yetiştirilen gençlere önce vatan sevgisi öğretir bu sevgi ne bir sarı saçlı nede kara gözlü bir kızın aşkına-benzer sayın hakim. Bizim sevgimiz vatan bayrak sevgisidir sayın Hakim bey.

--Benim suçum vatanıma bayrağıma ve de hakkıma kendimce sahip çıkmaya çalışmaktır, işte ben bunun İçin suçluyum yani hakkımı savundum benim olanı vermem dedim. Benden oy alarak benim hakkımı yiyenlere dur dediğim için ben suçlum sayın Hakim...

--- Birileri bana kaba dayı diyor ben bunu kabul etmiyorum nedenine gelince bizim oralarda kaba dayı diye tabansız insanlara derler, bir diğeri de bana kalmış külhan diyor bunu da kabul etmiyorum yine bizim orada külhan demek horoz gibi küllüklerde ötenlere denir, sayın Hakim bey. Sen neyi kabul edersin diyor sun, söyleyeyim sayın Hakim bey ben insanım yalınız bunu kabul ederim vede bunu derim.

--- İddia makamı diyor ki kavga var diyor evet sayın Hakim bey kavga ettim. Hem kendimle hemde kaderimle, bu da yetmedi vatanıma bayrağıma saldıran ve benim hakkım olanı başkalarını na verenlerle idi benim kavgam.

---- Sayın savcı diyor ki darp var evet vardır. Bizi yetiştirenler bize bir takım nasihatlerde bulundular, dediler ki şayet bir gün kavga etmen gerekirse ki mutlakada gerekir, sakın ha kadına, çocuğa, yaşlıya ve suçundan emin olmadığın kimselere vurmayasın dediler, bir de elini korkak alıştırma dediler.

---Mekanı cennet olsun benim babam benin için çok değerli idi bütün ana babalar evlatları için değerlidirler. Ancak benim babam bana derdi ki oğlum ağalık yedirmeyle, beylik ise namussuzu durdurmayla olur derdi, bir başka deyişle ise beylik öldürmekle olur derdi. Şimdi diyeceksin ki hiç öyle öğüt olur mu, olur Hakim bey olur, bir baba kalkıp çocuklarına, çalınan paraları nasıl saklaması gerektiğini söyleyince oluyor da benim babam bana mertçe haksızlığa karşı durmamı söyleyince neden olmuyor sayın hakim bey.

-- Evet ben bazen rakıda içerim ayranda içerim ama bunu ağzımla içerim. Benim bazen zamparalıklarım da olmuştur bir kadınla geçen sohbetler ve de diğerleri de yaşanmıştır sayın hakim bey. Ancak konu bu değil.

-- Şimdi size diyorum ki dinlerseniz anlatayım evet mümkün mertebe kısa keseceğim sayın Hakim bey,

--- İddia makamına sorar mısınız yani sayın Savcıya kendisinin değer verdiği değerlere birileri saldırsa onu yerden yere vurup ona tecavüz etseler, sorar mısınız lütfen acaba kendisi nasıl bir tepki verirdi acaba?

-- Evet bakın verdiği cevap ne oldu, diyor ki en ağır şekilde cezalandırırım diyor. Eee hal böle olunca benim vatanıma bayrağıma ve canıma, sevdiğim ve sevgililerime saldıranlara karşı benim nasıl hoş örülü olmam beklenir Sayın Hakim Bey!

-- Kısacası ben etten kemikten ve sinirlerle donatılıp yaratılan nefis taşıyan bir Allah kuluyum. Tek suçum vatan ve bayrak aşkıdır, bu aşk ve sevda yolunda serdeki ve şimdilerde de artık ağır ağır gerilerde kalan gençlikle beraber ben çok sevdadan ve sevgiliden ayrıldım. Bana ne diye bilirsin haklısın da...

-- Kısacası kırın benim kalemimi söyleyin cellada urganı sakın ha yağlamasın. Ben bu vatana can verirken acısız ölmek istemem.

-- Ha sehpamı kimse çekmeye gelmesin, ben kendi sehpamı kendim çekerim.

-- Evet Sayın Hakim bey ve saygıdeğer mahkeme üyeleri ben hiç yalvarmadım ( Allah'a olan yalvarışlarım)hariç. Size de yalvarmam ama verin kararınızı ve kırın kalemimi. Bu infazın mutlaka sabah namazından sonra geçekleşmesini istirham ediyorum. Ben sabah ezanını dinlemeyi çok severim kimseye de haber vermeyin.

---Nedeni ise benim İçin ağlayacaklar zaten yıllar önce ağladılar. Bir daha kimseyi ağlatmak istemiyorum, zaten vatandan başka sevgilimde yoktur. O da hep ağlıyor zaten.
-- Saygılar sayın mahkeme heyeti karar sizin...


15 Haziran 2014

17 Haziran 2014 4-5 dakika 61 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar