Beyaz Bende Güzeldi Sevda Sende

Senden arta kalan yalnızlığımla çarşıya çıktım bu gün.Alış veriş yapıp kafa dağıtmak istedim kendimce.Çocukça bir çaba.

Şehrin tüm mağazalarını dolaşıp ne alacağımı bilmediğim gerekli gereksiz her şeye bakıyor,vitrinde katlanmış halde bulunan her şeyi tezgahtar bayanlara inat açıp bakıyor; sonra da modelleri beğenmediğimi söyleyip öylece bırakıveriyordum..Düşüncesizliğim maximum günündeydim sanki bu gün

Derken bir bady dikkatimi çekti onca güzelliğin arasında.Tek bir bady.Elime aldım bir hamleyle ve düşünmeden,bedenine bile bakmadan ?'bunu alıyorum''dedim ilgilenen bayana.

Havanın sıcaklığının bile farkına varmamış,güneşin tenimi nasıl yaktığını bile hissedememiştim..Hangi düşüncelerle yol aldım eve doğru bilmiyorum.Eve ulaşmanın heyecanıyla titriyordu için Varmalıydım bir an evvel ve giymeliydim onu

Apartmanın merdiven sayısı nasıl da artmıştı birden..varamamıştım eve bir türlü Çantamın içinden bir türlü bulamadığım anahtarlar,çözülmeyen ayakkabı bağları.Her şey bana mani olmak için işbirliği ediyordu sanki..

Ve işte şimdi evimdeyim.Boy aynamın önüne geçip kendimi süzüyorum.senin tepkisizliğinin de arkamda öylece bana bakıyor.Aynada göz göze geliyoruz bir ara.Utanıyor,başını yere eğiyorsun.Söyleyemediklerine..utanıyorsun.

Susuyorsun ,sadece susuyor;oysa çocuk yüreğim ne çok istemişti o sözleri .ne çok
?'canıııııııııııııııııııııımmmm,ne kadar güzel olmuşsun sultanım'' sözleri artık çıkamaz olmuştu senin ağzından..

Zavallı ben,kendimi gösterme adına almıştım bu beyazları sana.Nasıl da yakışırdı değil mi beyazlar bana?İçimdeki tüm çocuklukları öldürmeye yetti,söylemediğin birkaç söz.

Ve evet hep dediğin gibi belki de..beyaz bende güzeldi,sevda sende..sarılacağım son bir defa daha beyazlara tepeden tırnağa,dikişsiz bir kumaşın rengi solmuşluğunda...örtüver en kokulu toprakları beyazlara sarılı bana.

11 Temmuz 2010 1-2 dakika 16 denemesi var.
Yorumlar