Beyin Orgazmı

Akıl Tutulması konusu vardı bir zamanlar. Tavşan karanlıkta gözlerine çarpan far ışığı yüzünden kaçamaz yerinde çakılır kalır avcılara kolay av olur gibi bir açıklama getiririm dedim.

Sabah kolumda hatun alışverişe giderken nereden çıktıysa anlamadım konumuz aşk ve meşk olacaktı aklımda olan düşünce buydu ama içimdeki düşünceyi hissetmiş olmalı ki  kimseden de gık çıkmıyor dedi. Anlamadım. Aklımda eski günlerimizi yad etmek kolumu koluna takıp omzuna usulca bir sandal gibi yanaşıp ipimi saçlarına dolayıp doğrusu bu ya  masal diyarlarında dolaşmak vardı. Kimseden gık çıkmıyor.  Anladım ki konu başka. Hepimizi ilgilendiren pahalılık. Yutkundum mecburen. Ne romantikliğim kaldı ne havam. Haklısın hanım.

İki üniversite devirmiş oğlumuz güvenlik görevlisi oldu. Çocuk neredeyse evlenme çağına geldi. Bana uzak gibi dursa da annesiyle daha yakındır. Geçen demiş gece devriyesi sırasında garaja indim. Arabaların hiç biri piyasa da dolaşan arabalara benzemiyorlardı. Aylık aidatları 20.000 tl. Anlatmışta anlatmış. Bu insanların kazançları nereden geliyor?

Aylık aidatları 20.000 tl olunca emekli maaşları ve asgari ücretliler biz de dahil aklıma takıldı.  Bu lüks plazalarda yaşayanların servetleri neyse ne de sadece yıllık en az 250.000 tl aidat ödeyen bu insanlara karşılık bizim topu topu 50.000 tl yi geçmeyen asgari ücretlilerimiz ve emeklilerimiz var. Hele ailede tek kişi emekliyse asgari ücretliyse yıllık eline geçen para bu paranın daha da azı...

Sosyal Hukuk Sosyal Adalet Sosyal Devlet...Ha bir de herkese eşit mesafede olacağız modası var.

Akıl Tutulmasının yerine benim bir sözüm var "Beyin Orgazmı". Hanıma beyin orgazmı dedim. Yani bu milletin hepimizin gıkı çıkmıyorsa beynimiz mutlu demek ki. Demez mi aklın hep başka yerlerde...Yav ben ciddiyim. Baksana 90 milyonluk ülke 10 milyona çalışıyoruz ve gıkımızı dahi çıkmıyor. Var mı bunun başka açıklaması. Demek ki söylemlerinden hepimiz mutluyuz. Gel keyfim geeeel beeee...

23 Haziran 2022 1-2 dakika 181 denemesi var.
Beğenenler (7)
Yorumlar (2)
  • 22 ay önce

    Yok efendim beyin orgazmı filan yok neyin orgazmını yaşasın zallı beyinler

    Mankurtlaşmadır bu başkada hiç bir açılımı yok bunun

  • 22 ay önce

    Güne düşen değerli yazınızı kutlarım Necmi bey, saygımla...