Bir Duman Hayal Zamanı

Deniyorum gidişinden kalan enkazları kaldırmayı. Çarem yok bundan başka toparlamak zorundayım ruhumu. Diyorum içten içe ?'yapmasaydın gitmeseydin böyle bitmeseydi''
Oldu bir kere ayrıldık , ayrıldık da bir kez düşünseydin nasıl bitirmeliyim , canımı daha az yakmanın bir yolunu bulsaydın. Gitti, gitmen değil canımı bu kadar yakan. Bir gram vefa yok mu idi ? hiç sızlamadı mı yüreğin ? acımadı mi için nasıl söyledin o sözleri de gittin ?

Aklım almıyor bu bitişi ,sözlerimiz, ellerimiz, gözlerimiz. Nasıl zamana direndik onca güçlüklere karşı koyduk el ele bitmesi gerekmezdi böyle.

Olsun bakalım ben sevgimi en güzeli ile yaşadım. Sen bundan kendini mahkum koydun
Hani rakip görürdük Leyla Mecnun aşkını kendimize derdik ya, oda aşk mı be!!

Şimdi diyorum onca şey yalandı ve ben sadece yalanlara inandım , derken gözlerimden yaşlar geliyor. O gözler o bakış yalan olamazdı olsaydı gittikten sonra bu kadar can yakmazdı.

Ve bunları düşünürken bir sigara daha bitiyor, yenisini yakıyorum ama gücüm yok kağıtlara yazmaya içimdekileri sadece düşünüyorum ve bir sonraki sığara da ki dumanıma katacağım geçmişimi hayal ediyorum.

13 Ekim 2008 1-2 dakika 22 denemesi var.
Beğenenler (4)
Yorumlar (1)
  • 15 yıl önce

    Olsun bakalım ben sevgimi en güzeli ile yaşadım. işte bu söz seni hayata baglmalı unutma insan en güzel şekilde yaşadıysa karşındaki bilsin bilmesin önemli deil böelisi sevgi dolu bir yürek yine sever ve yine mutlulugu bulur yüregine saglık