Bir gün hayaller de rüyalar da gerçek olur

Hepimizin hayelleri vardır.Kimizin aş, iş , eş , yuva,sevgi,çoçuk, tahsil, iyi bir gelecek.......Aslında herkes elinde ki servetin kıymetini de bilmeli bir sevginin bile .Bazı şeylerin değerini kaybetimizde ne kadar önemliymiş bizim için diye anlarız.Ama hayelsizde olmuyor ki hep daha güzeli daha iyisini bekleriz.Bazıları sanki altın kundakta doğar her seyin en iyisine layık.
Çevrenize bir baktığınızda sizden üstün yaşıyanlar varsa sizden de daha zor durumda olanlar vardır ki şükredin halinize. Daha iyi seviyede yaşıyanlara takılırsa gözünüz s onlarda da olmayan var. Çok zengin herşeyi var ama bir çoçuğu bile yok, yada evde huzuru yada evde sevgi ortamı bu da taktiri ilahi.
Bazen aç gözlüyüz hep daha fazlasını, daha iyisini isteriz .Aslında şükür yaradanıma binlerce şükür.Elimizdeki var olan değerlerin kıymetini bilelim kaybetmiyelim..Hayel demiştik ya yazının başında , onsuzda olmuyor ki hayatta inkansız hayellerimiz birgün olduğunda piyangodan para çıksa bizi bu kadar sevindirmez.Birgün geliyor kadermi tesadüfmü işte şansmı zamanımı oluyor işte .Ben inanıyorum ki YAŞADIM .Hayelerinizin ümütlerinizin tüm kalbimle ama hayırlısa gerçekleşmesi dileğiyle.

12 Eylül 2009 1-2 dakika 3 denemesi var.
Yorumlar (2)
  • 14 yıl önce

    AMİN

  • 14 yıl önce

    Hayattaki bütün geçekler elbet bir gün hayalle başlar. Hayalle gerçekleşir. Onun için hayalsiz, düşsüz bir hayat olmaz. Elbette önümüzdeki hayatı hayal edip düşleyeceğiz. Yoksa yaşanmaz. Ruh tatmin olmaz. İnsanlar mutlu olmazlar. Sizce de öyle değil mi?

    Denemeniz güzel yazılmış. Bende yorumumla katkıda bulunmak istedim.

    Tebrikler..........