Bir Halk Kahramanı(!)

Sinema mı? Film mi? Güldürmeyin beni. öyle filmler var ki komedi başlığı altında gözlerimi kapatmadan izleyemem. Bütün film boyunca ona buna mı küfrediyor. Sen ne yapıyorsun. Gülüyor musun? İşte ben buna hem gülerim hem ağlarım. Uyan insan. Adam orda sana bağırıyor sana küfrediyor. Gül bakalım nereye kadar.

Peki, en iyi mesaj veren soğuk duş almamız gerekenler. Yine ortada. Belgesellermiş tarihi filmlermiş geç bunları. İşte mesaj ortada. Dünya dönüyor insanlık dönüyor her şey dönüyor.

Haklısınız bir halk kahramanı bizden biri yani. Sen kendini ona benzetip oraya gidiyorsan sen bitmişsindir zaten. Bana Türkler nasıl dediğinde ben küfretmeye mi başlayayım yoksa Çanakkale'yi tarihimizi mi anlatayım. Ben burada kendi kendime yırtınırken 4 milyon?5 milyon insan orda küfretmeye devam ediyor. Ne bu sevda ne bu aşk. Koy bakalım vizyona Çanakkale'yi kaç kişi gidecek. Adam iki göbek atıyor insanlarda o eğitici konuşmalar için para ödüyorlar. Kim kazanıyor.
Yollarda yürüyorum. Ben daha agresifim ben daha iyi yapıyorum. Daha iyi mi? Ben sana küfretsem para verir misin bana? Söyleyelim dilencilere ne uğraşıyorlar yollarda. Gelen geçene bağrışsınlar dövsünler filan oh valla paraya para demezler...

Bu sözlerim 2 saatlik küfür terapisine değil oraya gidip gülerek çıkanlara... Sokakta dolaşan binlerce halk kahramanına. Savaşlarda o kadar kahraman varken siz hala bunlarla uğraşıyorsanız ne diyebilirim... Emperyalist devletler diye bağrışan o kadar insan daha tehlikeli olan sömürücü para tuzaklarına düşüyorlar. Asıl gülünç olan bu.

Bir halk kahramanı... Halk mı? Hangi halk?
Hala bir halk var mı?

Haydi, ama bozmayın moralinizi nasıldı o?haydi gülelim bakalım nereye kadar güleceğiz...
Böhöhöhöm...

09 Haziran 2009 1-2 dakika 6 denemesi var.
Yorumlar