Bir Yıldız Gibi

Hep eksik kalmış bir şeylerle yürüyorum sana..Bir köşe başında ansızın karşıma çıkacağını bilerek..vakti tayin edilmiş bir buluşmanın hatırasına..işlenmiş bir demir gibi sana kaynayacağımı hayal ederek..

en çok özlediğimiz şeydir, içiçe kaynaşmak..tüm olumsuz sanılan şeylere rağmen anlaşmak..insanlar olmasa, hayalin olmasa sevgili!, nasıl hayat bulur bu can?..sarılıp düşlerine nasıl ısınır, karanlık gecelerde?..

sonu olmayan istekler, elde edilmesi beklenenlerle ortasındayız hayatın..artık olmasını istediklerimizden ziyade, olanlarla yaşamaya, anlaşıp kaynaşmaya mecburuz hepimiz..olanı kabullenemeyenler, olacaklardan da elemlenirler zira..

Bu öyle bir kaynaşma olmalı ki hem; ateist, teist ayırmadan, diline, rengine takılmadan bir yürek gibi kanıksamalıyız her nefesi..Her nefeste, can bulmalıyız....
İşte seni o noktada bekliyorum şimdi..Hoşgörü iklimine beraber koşmayı ümit ederek..bir gün gerçekten çıkıp geleceğini bilerek sevgili, bilerek!..

Şu anda karmaşık duruyor her şey..olgun insanlara ihtiyaç var küremde..birbirini yemeden, aynı sofrada tatlı bir aş yemeye ihtiyaç var..Bunu öyle özlüyorum ki sevgili, senin kadar hayalini kuruyorum bu birlikteliğin de..

Bir yıldız gibi sana kayıyorum bugünlerde..Ay ışığında ruhumu dinliyorum, kış akşamlarına inat..üşümeden, sana yanıyorum..karşımda garip ve masum bir çocuk..fani dünyada anlamlı bir konukluk..bir parçam gibi misafir ediyorum seni şimdilerde..üşüme diye iyice sarıyorum..ben ülkemin de, böyle kaynaşmasını özlüyorum..

11 Şubat 2011 1-2 dakika 243 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar (1)
  • 13 yıl önce

    sen hep yaz melegım hep yaz...çok güzeldı..duygulandım