Böyle Bir Ülke

Ülkemizi ne hale getirdiler. Her sabah gazeteleri okurken, acaba bugün hangi tuhaflık ve rezilliklerle karşılaşacağım diye korkar oldum.
Sokaktaki sıradan insanın bile acaba beni de dinliyorlar mı? diye endişe duyduğu, Dünyanın sayılı orduları arasında yeralan ordumuzun her gün büyük bir olasılıkla Amerikan ajanları ve Fethullahçı örgütlenmelerin düzenlediği sahte belgelerle itibarsızlaştırılmak istenmesi.
Aynı entrikanın şimdi de yargı için sahneye konması.
Muhalif her insana, hatta Türküm diyenlere bile Ergenekoncu gözüyle bakılması.
Ülkemizin bölünmesi için ön çalışmaların yaşama geçirilmeye başlanması.
Neredeyse ülkemizin adını bile değiştirecek bunlar.
Amerika Irak'tan çekilince, Kuzey Irak'ta kurulan Kürt yönetiminin korunmasını da bilmem artık hangi sahte vaadlerle bize yıkmak ve bölgede bizim iki bölgemizi de içine alan büyük bir Kürt Devleti kurdurmak istiyor. Tıpkı zamanında İngiltere'nin ve Amerikanın desteğiyle kurdurulan İsrail gibi.
Bunun için içerideki işbirlikçilerde demokratım görüntüsü altında çıkarları ve aptallıkları yüzünden bunlara alet oluyorlar.
Şu Büyük Ortadoğu Projesi yüzünden bölgeyi allak bullak ettiler, büyük çıkarlar ve oyunlar dönüyor.
Dini duyguları sömürerek, eğitimsiz, cahil halkımızı da kandırıyorlar. Artık burada yaşamak istemiyorum. Huzur ve düzen içinde olan bir ülkeye gitmek istiyorum.
Ama benim gibi ellisine gelmiş, emekli bir kadını bu tür ülkeler kabul etmez, Sn. Bahçelinin de dediği gibi gidecek başka bir yerimiz yok.
Ne yapacağız o zaman. Yoksa bu azgın güçlere karşı dua etmekten başka yapacak birşeyimiz kalmadı mı?
Hoşçakalın .

18 Kasım 2009 1-2 dakika 138 denemesi var.
Yorumlar