Bulamamak

Bulmak İçin Bugünde Denedim.
İnsan belli bir yaşa kadar hep aramayla geçirmiş olduğu günlerinin sonunda ellerinin boş olduğunu anladığında nasıl bir halet içerisinde olur bu nasıl anlatılır bilmiyorum ama ben boş kalan ellerimin nasıl ağrı çektiğini anlatsan acaba bu yalnızlığın sıkıntısını bir nebzede olsa azaltır mı ki?
İşte bu sıkıntılar arasında belki bugün on tane kapı çaldım ama yine aynı sonuç ya ben derdimi tam anlatamıyorum veyahutta beni anlayacak bir kula denk gelemiyorum veyahutta mını mını ile ifade anlatılmış olmuyor pat diye de meram anlatılmaz ki.
Gerçek olmadığı halde ben senden elektrik aldım yok sana tutuldum gibi gayri ihtiyarı saçma sapan laflarla aradığını elbet bulamaz diyor ve beklememi haklı çıkartmaya çalışıyorum amma her gün aynı sonuç kar kapıya yağdı hesabı yaş geldi 67 e dayandı.
İşte böyle bir problemin içinde ha bugün ha yarın diye beklemekteyim.
Bu yazımıda biri beni arar bulur hesabı beklentisi ile yazmış değilim çünki ümidimi yitirmek üzereyim yada o bir yol gösterir diyor yine ümit mitiline sarılıp karanlık gecelerin kollarına bahdımı ve kendimi emanet ediyorum bu arada sizinde başınızı ağrıttığım çok çok özür diler iyi vakitler temenni ederim...
Ömer Çetinkaya Congeri
21.02.2013

21 Şubat 2013 1-2 dakika 2 denemesi var.
Yorumlar