Buralardasın

Buralardasın sevdiğim; biliyorum. Etten bir duvar ördün yarım kalmışlığıma, sürekli çarpıp kısmet değilmiş toleranslarına kendimi emanet ediyorum. Gün batıyor, gün doğuyor, türlü şeyler değişiyor; hayatın mısraları değişiyor ve sen yine de buralarda oluyorsun sevdiğim, biliyorum... Öyle biliyorum ki gıkımın çıkmadığı takvimlere serenat yapıyor , saatlerin sensiz durduğu saliselere gelişigüzel diz çöküyorum.

Beni de alacak mısın sana? Hiçbir tereddüt ve hiçbir gözyaşı döken hadise sığındırmayacak beni değil mi kadere?

Canımdaydın daha dün gibi sevdiğim; biliyorsun. Buralarda değildin canımdaydın. Canımın sarmal ötanazi buharında bana can borçluydun daha dün gibi.

Kaderimde değilsin, kaderim de sende değil; biliyorum. Ölüm telaşı sarıyorsa şimdi seni, korkma benden gitmekten. Çünkü ihtimal dahilinde olan anlarda bile hakkın olmayan kalbimi çalmadım senden. Ben, beni sana sımsıkı sarılı görmek için kendimi kendimden almışım...

Oralarda başkalarıylasın biliyorum. El değince kalbine, titriyorum yakamoza bir daha o kadar farklı bakamam diye... Denizi teslim ediyorum yasal olmayan hürriyeti tahdit edilen sevdamın kirpiklerine...

05 Eylül 2018 1-2 dakika 464 denemesi var.
Beğenenler (2)
Yorumlar (1)
  • 5 yıl önce

    her zaman yazıda ve şiirde samimiyet olursa derim. okuyucuyu kandırmazsa okunması gerekir...teşekkür ederim. sevilerle kalın.