Büyü Sende Değil

Altın çok değerlidir. Toprak altında değil ama bir usta elleri ile işlerse o topraktan çıkarılır ise uğrunda çok emekler harcanır ise o değerli olur. Hatta öyle ki altın bile kendini bir şey zanneder..

İnsanlarda böyledir işte sevdalarda. Zannederler ki tüm büyü bende ama bilmezler ki ona değer veren usta sizin sevginiz kalbiniz.
Ben altınım nereye gitsem nerede olsam değerliyim der insan.

Ama fark etmez ki o altın sadece bu kalbin altını ve sadece bu kalpte değerli. O kalp olmazsa beş para etmez bir önemi yoktur içinize saplanan paslı bir demir gibi sizi gün gün hasta eder.

Ustadadır tüm suç aslında sevendedir insan oğlu nankördür sevğini çok göstermeyeceksin yoksa zanneder ki büyü bende altına şunu öğretin işler iken ben sana hayat veren sana değer veren sen benim yanımda sadece benim yanımda altınsın başka hiçbir yerde deyil sadece benim.

Yoksa altın derki:
Ben altınım her usta bana bu değeri verir sonra bir gün koyar gider bu kibir?e kapılarak birinin kolunda takılıdır sizin altınınız ama o artık değersizdir sevgisi gitmiştir..

Bir fark eder ki ben ne yaptım...
Ben sadece senin yanında değerliyim bana o değeri veren sensin seninle güzel her şey. Oysa ben bütün büyü bende sanmış idim sen olmasan da ben değerli idim ama yanılmışım?

Ustanın tüm umudu kırılmıştır tüm yeteneği yok olmuştur artık sana eski değeri katamaz ki?



Bir insan sizi mutlu ediyor ise sizde onu mutlu edin unutmayın ki bu dünyada karşılıksız sevgi azdır. Küçük detaylara takılarak pişman olacağınız bir şey yapmayınız unutmayın büyü her zaman sizde olmaya biliri size siz olma değerini veren ustanızdır bunun zamanı geldiğinde fark edersiniz..

28 Ağustos 2008 1-2 dakika 22 denemesi var.
Beğenenler (4)
Yorumlar