Canım Oğlum

Gözlerindeki parıldayan ışığın dünyamı aydınlatırken, bir gülüşün ile hayat bulurum ben. Yüreğindeki o kocaman sevginle yaşam kaynağımsın sen. Ne kadar yaramazlıklarına kızsam da, birtanem yine de bazen gülerim onlara. Cennet kokunla bir kez daha canlanırım yeniden. Gülüşünle, gamzelerinle, sevginle, yüreğinle, sıcacık bakışlarınla bir hayat var olur birtanem.
Sen benim canımsın, canmda cansın. Küçücük bedeninle kalbimde kocamansın. Bazen hüznümü yok eden, bazen gözyaşlarımı silen, bazen yüzümde tebessümleri var edensin. Bu sevgi hiç biter mi canım oğlum benim. Ben sana doyabilir miyim hiç? Sevdikçe daha çok sevilensin birtanem. Sen benim ilk göz ağrımsın .Allah'ıma şükürler olsun seni bana verdiği için. Iyi ki varsın hayatımda. Ne kadar kızsam da yaramazlıklarına , aldırma sen bana. Ben görmediğim için çocukluğumu belki de çok görürüm bazen sana. Ama yine de bazen hoş görürüm o yaramazlıkları sana.
O tertemiz kalbin hiç solmasın birtanem, yüzündeki gamzelerin her zaman bir gül gibi açsın .Sarsın yaralarımı hergün yeniden kapatsın. Çocukluğuna hapsetsin beni küçücük ama kocaman olan benliğinde.Benim kalbim her zaman seninle canım oglum. Birtanem benim.

27 Aralık 2009 1-2 dakika 6 denemesi var.
Yorumlar