Canımız Yanıyor Sesimiz Çıkmıyor/ Bize ne oldu?

--- Otuz yıldır sürüyor bu terör, tam otuz yıldır sürüyor. Terör bizi vuruyor, bizim içimizde yetişen terörist bizi vuruyor, her gün şehit oluyoruz. Ne bayram diyoruz nede seyran ne çocuk nede kadın hiç ama hiç fark etmiyor bombalar patlıyor hemde Şehirlerin tam ortasında, Peki ülkeyi yönetenler ne diyor hesabı sorulacak!....
---- Böyle terör olmaz, inanın olmaz, bu terör değil, bu bir oyun; içi para dolu, siyaset dolu, ihanet dolu bir oyun. Halkımızın çaresizliği, Milletin ve bizim sessizliğimiz, yönetenlerin gafleti üzerine kurulu bir oyun. Senaryosu acı dolu, şehitlerimizin kanı ve bizim canımızla yazılmış.
---- Canı yananlar sessiz, ağlıyor şehit törenlerinde, isyana bile gücü yok. Öcalan ve onu kullananlar bize gülüyor, Batı ve AB bize gülüyor, bu oyunu seyreden herkes kıs kıs gülüyor halimize, farkında değiliz. Canımız yanıyor, sesimiz çıkmıyor. Canımız yakılıyor, kimsenin, ah, dediği yok. Mısırlı Rabia'ya göz yaşı dökenler, Şehit cenazesinde siyaset yapıyor.

---- Oturmuşuz bir köşeye, bizim olmayan bize dikte ettikleri bir kadere boyun eğiyoruz, sessiz sessiz ağıt yakıyoruz, akıl fikir sanki firar etmişcesine ülke olarak kalkmışız meclisin fes edilip yerine tek adam diktasının gelmesini yada getirmek isteyenlerin arzularına boyun eğip kabullenir gibi sesiz sedasız göz yaşı döküyoruz. Hani ben bu terörü bitiririm diyerek meydanlara çıkanlar baldıran zehri içeceğini söyleyenler şimdi ne diyorlar şayet (400) vekil verilse idi bu olanlar olmazdı diyorlar yani bu kandan beslenenler şehit cenazesinde dahi utanmadan kendi çıkarları yolunda siyaset yapmaktan utanmamışlar dır, analar ağlamayacak dağlarda çiçekler açacak artık piknik zamanı diyenler o bölgenin halkını kendi evlerinden dahi sürgün edip vede mülteci durumuna düşürmüşlerdir bunu ne uğruna yaptıklarını da söyleyenlere ise hakaretler yağdırmaktan da geri kalmamışlardır.
---- Bir terörist yedi milyon dolar ediyor, milyonlarca canımız ise açlık sınırında yaşıyor, anlaması zor. Bize ne oldu?
---- Tüm Şehitlerimize Allah'tan Rahmet ve kederli ailelerinde sabırlar diliyorum.

15 Haziran 2016

15 Haziran 2016 2-3 dakika 61 denemesi var.
Yorumlar