Çare Sensin Vatandaş Çaresiz Değilsin Unutma

--Türkiye cumhuriyetini tekrar kuruluş ayarlarına döndürmek için tek çare sensin vatanda şunu utma sakın: İçi boşaltılan cumhuriyetimizi satılan sana ait olan tüm değerleri vede tam bağımsız olan ülkeni birileri bir kabile yada aile devleti gibi yönetmeye çalışıp senin de özürlülüğünü kısıtlıyorlar sana da sen sus diyorlar unutma,Tam bağımsızlık yolunda temelleri atılan ülkeyi birilerinin beslemesi yapmaya çalışanlara dur diye bilirsin tekrar ulus devlet felsefesine döndüre bilirsin bunu ancak sen yaparsın vatandaş unutma sakın, Ülkenin vede gelecek nesillerinin bekası için el ele vererek vede ülkene yapılanları görerek bunu yapanlara dur diyerek sen bunu başarırsın.Dünyayı yönetmeye çalışan yada yöneten derin güçler ve Emperyalizmin sadık kapı kulları senden olmayanları sendenmiş gibi gösterip senin içine salarak senin verdiğin yetkiyle senin olanı o saldıkları kapı kullarıyla senden alıyorlar sana da sen çaresizsin boş ver sen mi kurtaracaksın vatanı diyorlar seni önce yoksullaştırıyorlar sen yoksulluktan kurtulma mücadelesi verirken onlarda senin olanı küresel efendilerine peşkeş çekiyorlar sözde adına özelleştirme diyerek üç kuruş on paraya her şeyini satıyorlar onun için diyorum ki çare sensin sen çaresiz değilsin vatandaş.

--- Sen istersen şayet hep beraber emperyalizmin ve de küresel sömürü uşaklarının kolunu bacağını kırıp elindeki sömürü imkanlarını çöp tenekesine atarsın ve de atarız, Ülkende yok edilen hayvancılığı, Tarımı , Sanayi de üretim yapan fakat satılan fabrikalarını tekrar ala bilirsin . Ülkemizin yok pahasına satılan yer altı ve de yer üstü kaynaklarına sahip çıkarak ülkeye yapılan yolsuzluğa, soysuzluğa, rüşvete, hileye, yapılan talana söylenen yalana dur diyerek hileyle satılan tüm varlıklarını tekrar ala bilirsin, Bunları sana yapanlar senden yetki alan siyasilerdir unutma onlar emanetçidir sense bu ülkenin gerçek sahibisin onlar ancak sen yetki verdiğin müddetçe sana hükmederler sen yetki vermezsen onlar bir hiçtir sen asil sin tüm siyasilerse vekildir asilin olduğu yerde vekilin işi biter.

-- 1945 yılından itibaren, Türkiye aleyhine, ‘’sözde müttefikimiz’’ ABD ile yapılan ikili anlaşmaları vede daha sonraları da diğer batılı ülkelerle ve Avrupa birliği ile aleyhimize yapılan tüm anlaşmaları iptal edip tekrar gözden geçire bilirsin, Özelikle 1980 sonrası vede Özal hükümetleriyle başlayan ülke topraklarının vede taşınmazlarının satışına dur diye bilir satılan o toprakları tekrar ülken lehine ala bilirsin. Türkiye Cumhuriyetini Katarın beslemesi olarak görenleri ayaklarının altına alıp Türkiye Cumhuriyetini Sömürge olarak görenlerin heveslerini boşa çıkara bilirsin. O Dolarlarla garantili yapılan anlaşmaları kendi milli para birimin olan Türk lirasıyla yapıp hak etiği değerlerle yeniden sözleşmeler yapa bilirsin seni ve ülkeni birilerinin kurtaracağını sanıyorsan unutma seni kurtaracağım diyenler senin ülkeni talan edenlerdir unutma.

-- Hasılı sevgili Türk milleti, buraya dikkatinizi çekmek isterim,Uluslar arası şirketler ve emperyalist ülkeler karşılarında, kaderde, tasada ve kıvançta birleşmiş, Ulus,millet haline gelmiş tam bağımsız devletler istemiyor.

Küreselleşme sürecinde Ulus bütünlükleri, ulus-üstü yapılanmalar tarafından üstten, ayrılıkçı yerel dinamikler tarafından alttan törpülenmektedir. Bu gün artık Savaşlar uluslar üstü güçlerle, Ulusal birlik ve bütünlüğünü sağlamaya çalışan devletler arasında yapılıyor. Uluslar-üstü güçler Türkiye Cumhuriyetine kendi ekonomi kurallarını, kendi kültür endüstrilerini ve kendi medyalarını dayatıyorlar. Ulus devletleri yıkmak isteyenler ile Ulus devletlerin devamından yana olanlar arasında sanki bir fikir mücadelesi varmış ve o bir karmaşaya sebep oluyormuş görüntüsü verildiğinden, hiçbir ulus devlet, içeriden ülkeyi yıkmaya çalışan işbirlikçi organizasyonlarına karşı yasal önlemler alamadığı gibi Uluslar-üstü güçler o ülkenin ekonomisi ve medyası vasıtasıyla istilaya çalıştığı ulusun birlik ve beraberlik içerisinde olma bilincini kaybetmeye başlamasını ve kaynaklarının yabancılara akmasını önleyememektedir bu bilince ulaşamazsan şayet sen de özürlüğünü kaybedersin unutma Sen çaresiz değilsin tek Çare sensin vatandaş.

04 Aralık 2020 3-4 dakika 61 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar (1)
    • Selamünaleyküm asil Türk milleti huzurunuz daim olsun. Ey Uyanarak Uyananlar. Akşamınız hayırlı huzurunuz daim olsun. Hep Uyanık Olmak lazımdır..! --Küçük başarıları dev aynasına yansıtarak,Kendimize zafer madalyaları takmak…Sonra da geriye dönüp,telafisi zor büyük hatalarımızı, geçen yıl” denilen garibanın sırtına yıkmak bu yöntem belki bir süre avutabilir bizi vede sizi,Fakat kesinlikle felaketten koruyamaz ne bizi nede ülkemizi.Çünkü insanlık tarihi hep kendisini aldatan insanların ve milletlerin dramıyla doludur. O yüzden hep ileri bakmak gerekir vede hep uyanarak uyanmalıdır vede uyanık olmak lazımdır daima!... -- 04 Aralık 2020